Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van valaki aki hasonló cípőben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valaki aki hasonló cípőben jár?

Figyelt kérdés
Kezdem az elején. %hónap után házasodtunk össze és akkor úgy éreztem én vagyok a világ legboldogabb embere ami mára a legszomorúbbá vált. Szeptemberben volt az első házassági évfordulonk. Mióta együtt vagyunk semmi nem sikerült nekünk amit szerettünk volna csak pofon pofon hátán. Minden problémával nekem kell megküzdenem őt igazából semmi nemérdekli. Sportoló sajnos nincs csapata 1 éve így bevétele se. Én törődök mindennel, én fizetek mindent. Kicsit belefáradtam 24évesen.Óriásit csalódtam benne emberileg.Ő próbál velem kedves lenni, ölel, puszil. De ami nekem fonos neki nem. Tudom soha nemcsalna meg és örökké velem lenne de gondoskodni nemtudna rólam. Ilyen embernek hogy szüljek gyereket? Valószínű hogy már nem szeretem? Idegesít ha hozzám szól, megölel, megcsókol.Csak a hobbijával van elfoglalva. Vele nemlehet a problémákról beszélni mert neki semmi nem probléma. Elmondtam már ezeket neki is és csak annyi volt a válasz ha havonta 500ezret adna én csak akkor lennék boldog. SZerinte. Ti mit csinálnátok? Váljak el?
2009. nov. 19. 18:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Elhamarkodott hazassag ez.Tobb idot kellett volna eskuvo elott egyutt elni.Na jol megmondtam de erted a lenyeget.Beszelj vele feltetlenul.Babara ilyen korulmenyek kozott ne is gondolj!!!!!
2009. nov. 19. 18:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy jó ötlet volt pár hóanp után úgy hozzámenni, hogy nem ismerted?
2009. nov. 19. 18:21
 3/11 A kérdező kommentje:
Mostmár tudom hogy elhamarkodott döntés volt. De mit csináljak most? Beszélni nemlehet vele vagyis képtelen megérteni a mondanivalóm.
2009. nov. 19. 18:44
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
Akkor válj el tőle.Felesleges a drága időd egy ilyen pasira pazarolnod.Ez egy selyemfiú,akit neked kell eltartanod.Ilyen hozzá állással nem szabad családot alapítani.Neki egyszerűen büdös a munka!!
2009. nov. 19. 18:48
 5/11 anonim ***** válasza:
szia! Szerintem kicsit gyerekes felfogású még a párod, de idővel be fog érni.. uncsitesóm 28 éves, éjjel-nappal focis játékkal játszik, mikor nem dolgozik, a bnője most 8 hónapos terhes.. :D kiváncsi leszek mi lesz náluk a baba megszületése után.. de visszatérve: írtad h a párod nagyon szeret, sose csalna meg.. ez nagyon jó dolog, ritka az ilyen.. beszélj vele sztem hogy jó lenne ha dolgozna vmit, nem kell h csapata legyen, csak legyen vmi munkája, mert egyedül nem tudod fenntartani sokáig ezt az állapotot, és ha szeretne babát, akkor meg kellene teremtenetek közösen az anyagi hátteret, állandó munka normáli fizetés mellett már gyerek is jöhetne, sokáig várni nem érdemes.. semmit se hamarkodtatok el szerintem.. de ti tudjátok.. sok sikert, és ha van vmi fejlemény, majd írj, ha tudsz! :)
2009. nov. 19. 18:52
 6/11 anonim ***** válasza:

5 hónap, ha jól értem. Szerintem nem ezen múlik, hogy működik-e a házasság. Mi is ennyi idő után házasodtunk, 10 éve.

Nagyon jól működött, sokáig, most éppen nem működik. A házasság olyan, hogy egyszer fent, egyszer lent, most Te keresel jól, lehet, hogy holnap ő fog, ha kivárod. Inkább azt kéne tisztáznod, magadban, hogy mit vársz a házasságtól. Mert egy házasság sem fáklyás menet. A kezdeti összecsiszólódást pedig mindenki megszenvedi, de ez egy természetese folyamat, még ha elkeserítő is.

2009. nov. 19. 18:59
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hát igen a kezdeti összecsiszolódás nagyon nehéz ráadásul egy skorpió férfivel szinte lehet hogy lehetetlen? Igazából sz a legnagyobb baj hogy ő nemveszi észre hogy baj van. Dolgozni sohase fog 10 osztálya van, soha nemdolgozott még élsportoló csak az se tart örökké. Max edző lehetne. Ja és 32 éves.
2009. nov. 19. 19:45
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

A férfiak ritkán veszik észre, hogy baj van, erre a nők hívják fel a figyelmüket, ha elég ideig mondogatod neki, hogy baj, baj...ő lesz aki ráun és elkezd agyalni. De akkor már azon, hogy kelle-e neki egy olyan nő aki állandóan elégedetlen vele, akinek semmi sem teszik benne. Döntsd el, hogy mit akarsz, megjavítani avagy nem és kezdj el aszerint cselekedni.

Olyan érzésem van, hogy Te nem tiszteled a férjed.

2009. nov. 20. 10:34
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mit kellene egy olyan férfin tisztelni aki nagy ívben kerüli a munkát,egy élősködő????Élsportoló,hm nagyon szépen hangzik.És még mi célja van az életben mert ez átmeneti állapot?Szeretne gyereket?Ha igen mit tesz érte,hogy meg tudjatok élni,hogy jól éljetek,legyen közös otthonotok és ne legyenek anyagi gondjaitok?Egyébként a sportban is valószínű többet képzel magáról mint amennyit ér,mert akkor nem a seggén csücsülne otthon.Mit mond miért nem hajlandó dolgozni és tanulni?Te komolyan egy ilyen semmire kellő lúzert akarsz eltartani addig ameddig bírod?Hát ha neked ez kell.....Mert tettél már fel kérdést ez ügyben,úgyhogy nem újkeletű a dolog.Ez a pasi totál hülyének néz téged!
2009. nov. 20. 11:04
 10/11 anonim válasza:

Ez az élsportoló selyemfiú, akár csak az enyém.

Addig nem dolgozott a drágám, amíg mindenünk odaveszett, először csak a villanyszámlát nem tudtam kifizetni, aztán a gázt, aztán már semmit, és a ház is elúszott, de Ő még mindig nem dolgozott, az idő meg csak ment, ment, én dolgoztam, másodállás, harmadállás, takaritást vállaltam, Ő meg várt otthon és szemrebbenés nélkül költötte amit én kerestem.

Tanulj az én hibámból, mert tudod "okos ember mások hibájából tanul, a buta meg a sajátjából"

2009. nov. 23. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!