Gyűlölöm az anyósomat! Hasonló cipőben járók, hogy vagytok képesek elviselni?
Költözni költözni költözni!
NEm beengedni őket a lakásba. Ha hívatlanul jönnek úgy csinálni mintha otthon se lennél. Férjecskédnek meg csapj a fenekére, hogy észrevegye ki a fontosabb.
Igen, számomra is ismerősök ezek az anyósok. Állandóan "segíteni" akarnak, mindent megcsinálni, hogy aztán alapjuk legyen mindenbe beleszólni.
Különben gondolj arra, hogy iszonyatosan frusztrált és szarul érzi magát. Miért? Mert elvetted a fiacskáját, ráadásul fiatal vagy, van babád és még lehet is. Na, ő neki meg ilyen már nem lesz. Emiatt fűti a gyűlölet Veled szembe.
Mi nagyon jól megoldottuk..
Anyósom is beleszólt mindenbe,amikor megszültem a lányom,ott volt minden egyes este fürdetni.
Beleszólt abba is hogyan szopiztatok,EGYSZERŰEN MINDENBE.
3évig bírtam hogy minden áldott nap reggel 6 órakor keltett,verte az ajtót,ha nem nyitottam ki azonnal.
Aztán betelt a pohár..
Családi összejövetel volt,szóba került a lányom.
Erre azt mondta,ha Ő nem lenne,a lányom már nem lenne velünk,mert én alkalmatlan vagyok a gyereknevelésre,és hogy Ő neveli a gyerekemet..
Nekem sem kellett több,irgalmatlanul feldühödtem..
Kiabáltam a férjemnek,hogy: lehet dönteni anyucikád vagy a családod!!!!!!
A férjem azonnal felállt,aztmondta hogy persze hogy Én.
Kb: 1 hónapra rá jött megint,kopogott.
Ajtót nyitottam,majd azzal a lendülettel be is zártam..
Azóta nem próbálkozik..
Tudom hogy nem lehet örök harag,de igy legalább tudja hogy hol a helye...
De lehet örök harag !
7 éve nem beszélünk levegőnek nézzük pedig a szomszédba lakik .Én is választás elé állítottam a férjem ,vagy az anyósom vagy én a 2 hónapos gyerekkel .Közben kiderültek a mocskos dolgai amit a férjem ellen elkövetett ,és így azóta a férjem is gyűlöli .Mi éljük a boldog családi életünket ,ő meg durranjon szét a szemétségeivel együtt .
22:08 vagyok
Én is levegőnek nézem..
Minden nap találkozunk,egy lépcsőházban lakunk.
Én nem akarok örök haragot,mert a férjemnek(bár soha nem mondja)szerintem hiányzik.
De az biztos hogy tanultam a dolgokból,és nem fogom hagyni hogy akármibe is beleszóljon...Főleg nem a gyerekünk nevelésébe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!