Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a véleményetek? Van okom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Van okom féltékenynek lenni?

Figyelt kérdés

Párom első házassága már 21 évvel ezelőtt véget ért. Mostanában mégis sokat beszél a volt feleségével.

15 évig szóba sem álltak egymással, de most szinte mindennap beszélnek (a nő egy dohányboltban dolgozik a párom pedig oda jár). Miért nem lehet csak köszönni egymásnak úgy mint régen?

2013. nov. 20. 21:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kérdésedben a válasz: eddig nem találkoztak ezért nem beszélgettek. Most rendszeresen találkoznak a boltban ezért beszélgetnek. Én sem találkozom egyik exemmel sem, de ha mostantól minden nap összefutnék velük a boltban, akkor nyilván beszélgetnék velük, mint bármelyik normális felnőtt ember. :)
2013. nov. 21. 01:09
 12/17 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, nagy volt a szerelem annak idején, és utána nagy volt a harag, sértődöttség azután.

Mostanra tudtak megbocsátani egymásnak, ami kettőt jelenthet, vagy mostanra teljesen elengedték egymást, vagy soha nem is tudták.

2013. nov. 21. 05:43
 13/17 anonim ***** válasza:

Talán mert az elmúlt 15évben csak az utcán futottak össze, és egyiknek sem ér annyit a másik, hogy megálljanak beszélgetni, de így, hogy nap mint nap a párod az exénél veszi a cigarettát, így már a szitu hozza magával, hogy váltsanak néhány szót/mondatot.

Nem is értem a féltékenykedésedet.

Ha még az lenne a bajod, hogy 15 év után csak úgy, simán az utcán állnak meg beszélgetni egymással, egyik napról a másikra, akkor érteném a felháborodásodat, de így...

2013. nov. 21. 06:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem is van olyan exem, akivel TÉNYLEG barátok tudtunk maradni, mindenféle érdek, és sérelem nélkül. Ritka, de van ilyen!
2013. nov. 21. 08:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Bántja hogy pénzért adják a boltban s szatyrot. Ezért beszélget el vásárlás előtt egy vén szatyorral.
2013. nov. 21. 12:19
 16/17 anonim ***** válasza:
15 Valószínűleg kedves az a "vénszatyor" is intelligensebb és vonzóbb annál az "ifjuságnál", aki itt most erölködik ezerrel:D
2013. nov. 21. 13:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Én örülnék a helyedben kérdező: végre békét talál az embered, nincs harag, csak kiegyensúlyozott nyugalom és öröm:)
2013. nov. 21. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!