Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom féltékenynek lenni?
A barátomnak van egy lány osztálytársa akivel nagyon "közeli viszonyba kerültek". minden este beszélgetnek facebook-on és suliban meg gyakorlati helyen is nagyon jól elvannak.
Tett egy olyan kijelentést a múltkor, hogy : XY minden este tornázik te is elkezdhetnél! (namármost én ezt úgy értettem h jó lenne ha te is olyan lennél mint XY -> jól értelmeztem??) jah és tudni kell, hogy még ő a féltékeny merthogy van pár fiú barátom akik ő szerinte csak arra várnak h mikor szakítunk és egyből lecsapnak rám.
A féltékenység az egy önző dolog. Azért féltékeny az ember, mert magára gondol, hogy mi lesz vele, ha megcsalja, elhagyja másért.
Ha nem lennél féltékeny, ugyanúgy elhagyna másért, ha nem akarna veled lenni. Így csak rásegítesz. Annyira gagyi dolog az ilyen féltékenykedés. Ha már beette közétek a féltékenység, már halott ügy. Onnan már bizalmat építeni elég nehéz.
Mindenkinek van fiú, lány barátja is. Nem kell rögtön arra gondolni, hogy tetszik neki.
Amúgy meg, most komolyan, a facebook dönti most már el a kapcsolatokat vagy mi?
nem a facebook dönti el a kapcsolatunkat. csak látom hogy suliban is nagyon jól elvannak, dumálgatnak.
és igazából a kijelentése zavart!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!