Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek okom van féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek okom van féltékenynek lenni?

Figyelt kérdés

Nem rég találtam meg azt akit talán tényleg is kerestem de a féltkenység néha szét vet és néha éreztetem is vele és Ő ezt nagyon nem komálja.

Először is a multját tekintve ez a lány elég komolytalan volt mondhatni nem volt még rendes kapcsolata és most 21 éves ( én 22). Álitolag velem lekomolyodik , de folyton bosszant a régi pasijával mondjuk ugy h a régi sex partnerével és én olyankor betegesen féltékeny vagyok. Ő szerintem egyáltalán nem féltékeny, illetve meg jegyezte hogy szeret velem lenni nagyon jo velem de még nem akarja h belé szeressek nem tudja miért, de hát ez nem ugy megy .. . Pedig én már rég szeretem csak nem merem elmondani mert ugy érzem hogy akkor a kezébe adom a sziem és vagy összetöri vagy vissza adja, pedig én is nagyon jol érzem vele magam. Szerintetek a féltékenységből vegyek vissza és szarjam le a dolgokat , nem fog megcsalni? a lány nem az a nyálas fajta...

2013. febr. 1. 15:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Mégis mit értesz az alatt, hogy bosszant a régi szexpartnerével ? Hozzá hasonlítgat? róla beszél?
2013. febr. 1. 15:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem hasonlitgat ,de néha beköpi viccesen hogy pl a mai eset hogy megy masziroztassa meg a fenekét nála s akkor csodálkozik h kiakaszt. de minden egyes nap elhangzik valahogy a tagnak a neve jo 1,5 évig össze voltak gabalyodva ugyahogy de mi már lassan 2 honapja jarunk...
2013. febr. 1. 15:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy azt hiszi, így jobban fogsz hozzá ragaszkodni, mert esetleg úgy érzed, harcolnod kell a kegyeiért. Ami persze nagy hülyeség... Én is beleestem ebbe a csapdába, hogy folyton az exeimről beszéltem az éppen aktuális páromnak. Mindez addig tartott, amíg a volt barátom a szemembe mondta, hogy ezt be kellene már végre fejeznem. Hogy nem normális, ha folyton a régi kapcsolataimról beszélek, és hogy ez megbélyegzi a jelenlegit is. Hogy ő nem kíváncsi arra, mit csináltam mással, kizárólag velem akar lenni, és nem a volt kapcsolataimmal. Én sem vagyok az a nyálas fajta... De szerintem mondd meg neki így. Ha fontos vagy neki, megérti. Nekem is rosszul esett először, de aztán rájöttem, hogy igaza van, és minden rendbe jött. Az, hogy ma már nem vagyunk együtt, teljesen más okokból történt...

22/L

2013. febr. 3. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!