Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van okom féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van okom féltékenynek lenni?

Figyelt kérdés
A párommal nagy a korkülönbség köztünk. Első babánkat várjuk, de a terhesség nagyon tönkre tette a testem (stria). Alapból féltékeny típus vagyok, hiába próbálok nem tudok benne bízni. A gépen külön böngészőt használunk, de az enyémmel valami baj volt múltkor és az övéről próbáltam netezni. Mikor írtam a webcímet kidobott egy csomó oldalt. Nem akartam kutakodni de a nevükből ítélve nem tudtam megállni, hogy ne nézzem meg. Mért néz k*rvás oldalakat?! Egyiktől még árajánlatot is kért. Persze először tagadta aztán a munkatársára fogta, késöbb megkérdezte hogy már érdeklődni sem lehet? Nem mintha lenne most pénzünk ilyenekre? Szerintetek?!
2012. nov. 26. 13:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Hú ez elég nehéz helyzet én nem is tudom mit csinálnék, de nekem is nagyon rosszul esne ha a párom ilyet csinálna. Próbálj vele beszélni, hogy mi az amit mástól meg kap és tőled nem, hátha lehet rajta segíteni. Viszont ha a másik oldalát nézzük inkább menjen el egy krvához, minthogy elhagyja a családját...
2012. nov. 26. 13:35
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem van okod.. elég gáz, főleg hogy 5féle verziót kitalált, aztán csak kibökte a lényeget...
2012. nov. 26. 13:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Van, nagyon is!
2012. nov. 26. 13:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Ismerös, a segem mint a zebra 1. baba után semmi nem használt, párom más nőket néz az utcán mondjuk engem már az is kiborit nem bámul azért csak néz és nagyon féltékeny vagyok.
2012. nov. 26. 14:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Beszéljétek meg! Talán a szexet kívánja nagyon, de mivel babát vársz, nem mer közeledni, mert félt, és nem szeretne erőszakosnak tűnni. Ha csak emiatt, levezetésképpen érdeklődik, az nem olyan nagy gáz, mert Te hiányzol neki igazán, és ezt pótolná. Légy kezdeményezőbb, a terhesség nem ok a szexmegvonásra (ha egyébként minden rendben van). Törődj többet a pároddal, a baba születése után úgyis kicsit mellőzöttnek érezheti majd magát...

(2 gyerekes anyuka)

2012. nov. 26. 15:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Megpróbálok mindent.
2012. nov. 27. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!