Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyen okom féltékenynek lenni?
Figyelt kérdés
1 hónapja vagyunk együtt. Nem túl hosszú idő, de 50 km van közöttünk . Ott vagyok kollégista ahol ő is lakik, de hetente csak 2-3 napot tudunk együtt lenni. Előtte persze mindennap találkoztunk. Sajnos ő több lány képei alá írja, hogy hűű de csini vagy (szívekkel) meg több lányt bökdös és a lányok írnak az üzenőfalára és persze, ott is szíveket írkálnak egymásnak. Már rákérdeztem, hogy jó barátok e a lányokkal és azt mondta, hogy igen. Csak az a vicces, hogy a legjobb barátait ismerem, mert már bemutatott nekik és jóba is vagyok velük. Ezek meg ilyen kis tapadós csajok, akik rávetik magukat minden pasira. Jobbnak érzem magam náluk, de amikor mondtam neki, hogy nem is olyan szép ez meg az a csaj, akkor felháborodott, hogy hogy mondhatok ilyet. Mondom de én szebb vagyok igaz, mire azt mondta, hogy szerintem mindketten szépek vagytok. A legjobban az zavar, hogy ilyen lányokkal hasonlít össze. Velem sok pasi akar járni, találkozni meg ilyenek, de én úgy érzem, hogy vele lehet egy komolyabb kapcsolatom, mivel kezdem megszeretni, csak egyszerűen ez a dolog zavar engem. Ha elkezdenék féltékenykedni, meg mondani neki, hogy ne csinálja azt az szerintem felesleges dolog, mivel nem vagyok az anyja, hogy megtiltsak neki dolgokat és azt is mondta hogy én nem változtathatom meg őt. Szerintetek, most mit tegyek? Mindketten 18 évesek vagyunk.2012. jún. 19. 12:03
1/5 anonim válasza:
ha szeret téged, akkor megérti, miért vagy felháborodva, és hogy ez neked nagyon rosszul esik. így nem lehet komoly kapcsolatot kialakítani. jobb az elején tisztázni szerintem; ha téged akar, akkor mással ne csináljon ilyet.
2/5 A kérdező kommentje:
És mi van akkor, ha bevágja, hogy ő szeretné azt csinálni amit akar. Meg, hogy ne változtassam meg őt? Nem reagálom túl amúgy a dolgokat?
2012. jún. 19. 12:15
3/5 anonim válasza:
szerintem nem szeret.. én 18 vagyok a barátom 21 3,5 éve vagyunk együtt..nincs facebookunk mert aki akar így is tartja velünk a kapcsolatot,annak meg semmi értelme,hogy ilyeneken vitázzunk mint TI. ennyit a f*szbukról;)szerintem 1 hónap után még most lépj ki a kapcsolatból,így semmi értelme.. gondolj bele mi lesz később..
4/5 anonim válasza:
Hát egy kis empátia szorulhatott volna belé... Sztem van okod féltékenynek lenni, és az a férfi aki ilyen határozottan kijelenti, hogy nem változik, az b.ssza meg.!(én is tapasztaltam) Ráadásul ezekből következően azt várja el hogy te alkalmazkodj helyette is.
Sürgősen találj ki valamit szerintem :/ a fb meg nagy rakás hülyeség, sok kapcsolatot tesz tönkre manapság:/
5/5 A kérdező kommentje:
Meg mondom neki, majd hétvégén ha találkozunk, hogy nagyon zavar és ne várja el, hogy mindig én alkalmazkodjak, ha meg nem tetszik ellehet menni.. Amúgy igen az fb sok kapcsolatot tesz tönkre, szerencsére olyan avgyok hogy az ilyen dolgokat nme ott beszélem meg :D
2012. jún. 20. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!