Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Van okom féltékenynek lenni?
Figyelt kérdés
Párom első házassága már 21 évvel ezelőtt véget ért. Mostanában mégis sokat beszél a volt feleségével.
15 évig szóba sem álltak egymással, de most szinte mindennap beszélnek (a nő egy dohányboltban dolgozik a párom pedig oda jár). Miért nem lehet csak köszönni egymásnak úgy mint régen?
Hiába zárták le, van közös múltjuk. És ha 15 évig egy szót sem váltottak, bizony van mit mesélni a másiknak. Ha én összefutok egy exemmel, én is leállok vele beszélgetni, mert őszintén érdekel, hogy mi van vele és nem azért, mert ő maga még érdekel. Nem vonnék le messzemenő következtetést abból, hogy szoktak beszélgetni. De esetleg kérdezz rá nála egyenesen, hogy miért lettek hirtelen ilyen jóban.
2013. nov. 20. 22:05
3/17 anonim válasza:
Nem biztos, hogy hiányzik neki az a nő, csak hát ismerik egymást, van közös témájuk, miért ne beszélgessenek??
2013. nov. 20. 22:06
4/17 anonim válasza:
Nehogy mr egy felnőtt embert elszámoltasd, és megszbad kivel beszélhet és kivel nem:D
2013. nov. 20. 22:09
5/17 A kérdező kommentje:
Az milyen dolog, hogy 15 éven keresztül szinte levegőnek nézték egymást? Valami itt nem oké.
2013. nov. 20. 22:09
6/17 anonim válasza:
ezt mondom hogy erre kérdezz rá, hogy mi ez a pálfordulat
2013. nov. 20. 22:11
7/17 anonim válasza:
Hát ha ezért féltékenykedni kezdesz, akkor nem a férjedben van a hiba. Mert elkezdett beszélgetni valakivel? Te jó ég... Beragasztott szájjal kellene közlekednie házon kívül? Ok, féltékenykedj csak, tedd tönkre a kapcsolatodat! Brávó!
2013. nov. 20. 22:11
8/17 anonim válasza:
Mi közöd van hozzá, hogy két felnőtt ember miért beszél egymással?:D
2013. nov. 20. 22:17
9/17 anonim válasza:
Ezt már kérdezted egyszer, és akkor benne volt, hogy van közös gyerekük is, meg egyéb nüansznyi dolgok. A véleményem az, hogy kérdezd meg a kedves férjedet, legközelebb pedig használd a kérdés kiemelése opciót.
2013. nov. 20. 22:23
10/17 Manócska'90 válasza:
Figyelj, az én szüleim között már 18 éve megromlott a viszony. Még akkor sem beszéltek egymással, amikor még egy lakásban laktunk. Mostanra (kifejezettem erre az évre gondolok) sikerült annyira megbékélniük egymással, hogy hosszabb beszélgetéseket lebonyolítanak úgy, mint két normális felnőtt ember. Hidd el, ők se hiányoznak egymásnak. Az ő esetük persze annyiban különbözik, hogy ott vagyunk mi, gyerekek, mint örök kötelék - bár ennek ellenére megjegyzem, hogy eddig miattunk sem álltak szóba egymással normálisan.
Én a helyedben nem féltékenykednék. Asszem, hogy apám bnője is problémázott, de ő húzta a rövidebbet (bár még együtt vannak apával, de csak mert befejezte a felesleges féltékenykedést).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!