Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó-e az, hogy a férfinek ítélik a fiú gyermeket és a nőnek a lány gyermeket, szétszakítva egy testvéri köteléket?
Az anyánál a helye?
Kivétel erősíti a szabályt!
Biztos vagyok benne hogy megvizsgáltak minden körülményt mielőtt meghozták az ítéletet.
Miért ne lehetne a ygereknek jó helye az apánál?
13:58
ez az anyára is vonatkozik. Ugye?
elment a feleség?
ezalatt azt érted, hogy lelépett, otthagyta a gyerekeit is?
ha igen, akkor lehetett volna olyan nagyvonalú, hogy lemond a felügyeleti jogukról.
azonban attól is függ, hány évesek.
egy kislánynak mindenképp jobb az anyjánál - szerintem.
egy fiúnak is úgy 12 éves koráig.
nem értek egyet vele különben, hogy elválasszák a testvéreket, de csak akkor nem, ha kicsi a korkülönbség köztük. ha nagy, vagyis több, mint 4 év, akkor nem annyira számít.
A kérdésben már benne van egy állásfoglalás és egy ítélet. Ez nem túl jó így.
Ha a helyzet most ez, akkor felesleges azon tűnődni, hogy "mi lett volna, ha?". Most ez van, ebből kell kiindulni, ebből kell kihozni a legjobbat a gyerekeknek. Azt kell nézni, "mit tehetek most?". Nem azt, hogy "mit kellett volna tennem?". Mert most most van, és az életet előre fele éljük. Ez egyszerű.
A múlton való rágódás kevés esetben hasznos. A másik fél hibáztatása szintén nem szokott eredményre vezetni. Ezek negatív hozzáállások. A pozitív az, ha valaki tenni akar. Jobbá tenni. Abban van erő.
20:10 Elég baj, hogy szégyelled, én spec sosem szégyelltem, sőt.
Egyébként meg ne keverd a dolgokat, amit Te írsz, az egy teljesen más dolog. Egyes férfiak meg verik az asszonyt, azt se általánosítjuk minden férfira, ugye? Akkor azt se, hogy szándékosan elválasztja minden elvált nő a gyereket az apjától.
És ez az "anyjánál a helye" kifejezés nekem sem tetszik, bár én mondtam. De ez a helyzet. Semmivel sem titulálom alacsonyabb rendűnek a férfiakat ez ügyben, ha az apa mellé kerül a gyerek, annak biztos megvan az oka, és nincs vele semmi baj. De szerintem egy anya mindig is jobb helyzetben lesz ilyen tekintetben. Nem azt mondom, hogy minden esetben neki kell ítélni a gyereket, de ez a kiindulópont, joggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!