Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Jó-e az, hogy a férfinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó-e az, hogy a férfinek ítélik a fiú gyermeket és a nőnek a lány gyermeket, szétszakítva egy testvéri köteléket?

Figyelt kérdés
A férfi hiúsági kérdést csinált abból, hogy elment a felesége és beadta a felesége ellen a gyermekelhelyezési pert. Rengeteg vizsgálat és a fiút a férfinek a lányt a nőnek ítélték. Kinek volt ez jó? Érdemes lett-e volna megalkudnia a nőnek a férfinál, hogy mentse a két gyermek kapcsolatát?
2009. nov. 18. 13:11
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
64%

Az anyánál a helye?

Kivétel erősíti a szabályt!

Biztos vagyok benne hogy megvizsgáltak minden körülményt mielőtt meghozták az ítéletet.

Miért ne lehetne a ygereknek jó helye az apánál?

2009. nov. 18. 13:58
 22/40 anonim ***** válasza:
76%

13:58

ez az anyára is vonatkozik. Ugye?

2009. nov. 18. 13:59
 23/40 anonim ***** válasza:
83%
Én ha ilyen helyzetben lennék azt nézném hogy a gyerkőknek mi a legjobb.És ha a gyerkők érdekeit az szolgálja hogy az apjuk nevelje,akkor valószínűleg beleegyezznék.Persze én könnyen beszélek én nem vagyok ilyen helyzetben.Nem tudom mit érez valaki akitöl el akarják venni a gyerekeit.Csak selytem.De az biztosan tudom,hogy az semmi képp nem jó ha elválasztják őket.
2009. nov. 18. 14:00
 24/40 anonim ***** válasza:
96%

elment a feleség?

ezalatt azt érted, hogy lelépett, otthagyta a gyerekeit is?

ha igen, akkor lehetett volna olyan nagyvonalú, hogy lemond a felügyeleti jogukról.

azonban attól is függ, hány évesek.

egy kislánynak mindenképp jobb az anyjánál - szerintem.

egy fiúnak is úgy 12 éves koráig.

nem értek egyet vele különben, hogy elválasszák a testvéreket, de csak akkor nem, ha kicsi a korkülönbség köztük. ha nagy, vagyis több, mint 4 év, akkor nem annyira számít.

2009. nov. 18. 14:22
 25/40 A kérdező kommentje:
A fiú 11 éves és a kislány 6 éves volt. 5 éve megy ez a huzavona! Kegyetlennek tűnik a helyzet, de nem reménytelen. Ezért kérek tanácsokat.
2009. nov. 18. 16:04
 26/40 anonim ***** válasza:
97%

A kérdésben már benne van egy állásfoglalás és egy ítélet. Ez nem túl jó így.

Ha a helyzet most ez, akkor felesleges azon tűnődni, hogy "mi lett volna, ha?". Most ez van, ebből kell kiindulni, ebből kell kihozni a legjobbat a gyerekeknek. Azt kell nézni, "mit tehetek most?". Nem azt, hogy "mit kellett volna tennem?". Mert most most van, és az életet előre fele éljük. Ez egyszerű.

A múlton való rágódás kevés esetben hasznos. A másik fél hibáztatása szintén nem szokott eredményre vezetni. Ezek negatív hozzáállások. A pozitív az, ha valaki tenni akar. Jobbá tenni. Abban van erő.

2009. nov. 18. 16:36
 27/40 anonim ***** válasza:
77%
Ha a biróság igy döntött, akkor annak nyomós oka van, mert alapesetben nem választják szét a testvéreket, akárhogy is erölködik az apa vagy az anya - itt biztos, hogy volt valami a háttérben, ami miatt a kisfiut NEM AZ ANYÁNAK itélték.
2009. nov. 18. 17:09
 28/40 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudom miért írják itt egyesek, hogy a gyereknek az anyja mellett a helye. Annyira ki tudok az ilyenen akadni. Egy apa ugyanúgy része a családi életnek, a kihordás pedig biológiai sajátosság, egy gyereknek ettől függetlenül két szülője van. Én soha életemben nem tenném meg azt, amit egyes nők, hogy apuka csak két hetente 1 órát lehet a gyerekkel, meg a nő megy a rendőrségre ha már 1 órát késnek...Néha szégyellem, hogy nő vagyok...
2009. nov. 18. 20:10
 29/40 anonim ***** válasza:
78%

20:10 Elég baj, hogy szégyelled, én spec sosem szégyelltem, sőt.

Egyébként meg ne keverd a dolgokat, amit Te írsz, az egy teljesen más dolog. Egyes férfiak meg verik az asszonyt, azt se általánosítjuk minden férfira, ugye? Akkor azt se, hogy szándékosan elválasztja minden elvált nő a gyereket az apjától.

És ez az "anyjánál a helye" kifejezés nekem sem tetszik, bár én mondtam. De ez a helyzet. Semmivel sem titulálom alacsonyabb rendűnek a férfiakat ez ügyben, ha az apa mellé kerül a gyerek, annak biztos megvan az oka, és nincs vele semmi baj. De szerintem egy anya mindig is jobb helyzetben lesz ilyen tekintetben. Nem azt mondom, hogy minden esetben neki kell ítélni a gyereket, de ez a kiindulópont, joggal.

2009. nov. 19. 00:51
 30/40 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem meg nem ez a kiindulópont és általánosítás ide vagy oda, azt hallod többször hogy az apuka láthatja kéthetente a gyereket vagy az anyuka? Nagyon sokszor az anyának ítélik a gyereket, holott egyáltalán nem így kellene, vagy ha neki is ítélik, ennél a láthatásnál nagyobb szemétség nincs. És igenis nők részéről fordul elő többször ez a szemétség. Legyél büszke rá, hogy nő vagy, én annyi ilyen esetet láttam, hogy nem tudok rá az lenni.
2009. nov. 19. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!