Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Jó-e az, hogy a férfinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó-e az, hogy a férfinek ítélik a fiú gyermeket és a nőnek a lány gyermeket, szétszakítva egy testvéri köteléket?

Figyelt kérdés
A férfi hiúsági kérdést csinált abból, hogy elment a felesége és beadta a felesége ellen a gyermekelhelyezési pert. Rengeteg vizsgálat és a fiút a férfinek a lányt a nőnek ítélték. Kinek volt ez jó? Érdemes lett-e volna megalkudnia a nőnek a férfinál, hogy mentse a két gyermek kapcsolatát?
2009. nov. 18. 13:11
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
75%
A két gyerek kapcsolata így is lehet tökéletes
2009. nov. 18. 13:19
 2/40 anonim ***** válasza:
95%
Legalább akkora hülyeségnek tartom, mint hogy különböző vallású házastársak esetében a lányok az anyjuk, a fiúk az apjuk vallását kövessék... Nem értem, miért kell a gyerekről a neme alapján ítélni, miért nem lehet darabra gyerekként kezelni...
2009. nov. 18. 13:20
 3/40 anonim ***** válasza:
97%

Hát én mint anya, abból indulok ki, hogy beleőrülnék, ha mindkettőt elvennék tőlem. Ilyen rettentetes döntésnél inkább választanám a kisebbik rosszat és legalább egyik gyerekemet én nevelném.

Persze ebben az esetben talán van rá remény, hogy esetleg az apa később meggondolja magát, ha látja, hogy a gyerekek hiányoznak egymásnak és megalkusznak.

4/40 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom, mennyi idős gyerekekről van szó, de a pici fiúk sokszor még anyásabbak, mint a lányok. Kegyetlenség volt a kisfiút elvenni az anyjától. Testvéreket elszakítani pláne baromság. Szomorú, hogy nem a gyerekek érdekeit nézik, hanem mint valami tulajdontárgyat osztogatják őket a szülők között. A gyerekeknek mindig minden társadalomban és a természetben is az anyjuk mellett volt a helye. Attól még a férfi aktívan kiveheti a részét a gondozásukban, hogy nem nála laknak.
 5/40 anonim ***** válasza:
82%

Most a legfontosabb az, hogy a ket FELNOTT ember normalisan, emberi hangon beszeljen egymassal tovabbra!

Ha jol meglesznek a szulok, ha van annyi eszuk, hogy nem onzoskodnek, nem csak magukra gondolnak, nem hiuak mar tovabbra, akkor nagyon jo lehet a gyerekek kapcsolata.

Arra van szukseg, hogy a szulok normalisan viselkedjenek!!! Ehhez viszont mindket szulore szukseg van, hiaba fog az egyik megfeszulni akar, ha a masik egy bunko es csak azt nezi, hogyan keseritse meg a masik eletet.

Nem baj, ha a fiu az apanal maradt.

2009. nov. 18. 13:22
 6/40 anonim ***** válasza:
64%
Valószínű azért "osztották meg" a ygerekeket mert az apa is pont olyan jó szülőnek bizonyult mint az anya
2009. nov. 18. 13:29
 7/40 anonim ***** válasza:
72%
Ilyet még nem is hallottam, hogy kétfelé választják a gyerekeket... Ha csak nincs valami nyomós érv, pl: már nagyobbak és maguk dönthettek arról, kivel szeretnének lenni, és ők így akarták? Mert ha nem, akkor szerintem orbitális hülyeség. Értem én, hogy egyik szülő sem akarja őket elengedni, de hogy lehet már ilyet, hogy egyik oda másik ide?? Mintha egy kiló almát kellett volna igazságosan elosztani, basszus...
2009. nov. 18. 13:30
 8/40 anonim ***** válasza:
66%
13:29 és akkor??? Akkor evidens hogy az anya mellett maradnak...
2009. nov. 18. 13:31
 9/40 anonim ***** válasza:
56%
Még mindig jobb mint egy hónap itt , egy hónap ott
2009. nov. 18. 13:31
 10/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem elég a gyerekeknek a válással járó trauma???? Még megfejelik azzal,hogy a testvéreket is eszakítják egymástól?Nehogy kapaszkodójuk maradjom?Ilyenkor a testvérek segíthetik egymást a nehéz időszakom túltenni magukat.Szerintem ez kegyetlenség!Lehet,hogy egy idő után már megszokják ezt a helyzetet,DE addig nagyon sok idő telhet el.
2009. nov. 18. 13:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!