Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha a felperes nem jön el a gyerekláthatási/gyerektartás perre?
Figyelt kérdés
2013. nov. 15. 10:29
1/8 anonim válasza:
Megszüntetik a pert, hacsak nem jelezte előre, irasban, hogy a távollétében is kéri a megtartását.
2/8 A kérdező kommentje:
És ha felkér egy ügyvédet aki képviseli de ő nem jön el akkor mi van?
2013. nov. 15. 10:37
3/8 anonim válasza:
Mint írtam, irasban kell kérnie, hogy a jelenléte nelkul is megtartsák a tárgyalást. Az ügyvéd -vagy bárki, akit ezzel megbízott hivatalosan - majd képviseli.
4/8 A kérdező kommentje:
És ha nincs megegyezés, mert el sem jön, akkor hogy lesz ítélet? Akkor elhúzódik az egész?
2013. nov. 15. 10:41
5/8 anonim válasza:
Milyen megegyezést? A láthatasrol meg a tartasdijrol? Nem fog emiatt el húzódni. Az ügyvédjének lesz elképzelése, az alperes meg vagy elfogadja, vagy nem.
Nalunk en voltam a felperes, az ügyvédem képviselt , en nem voltam jelen. Amikor az alperes megegyezést ajanlott, ami mas volt, mint amit en az ügyvéddel egyeztettem, akkor szünetet kert, felhívott es megkérdezte, hogy elfogadom vagy sem.
6/8 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a választ. ÉS ha a felperes nem fogadja el az alperes ajánlatát akkor mi történik?
2013. nov. 15. 10:46
7/8 anonim válasza:
Akkor vagy a bíró ítél - ha pl a felajánlott tartasdij es lathatas reális, a felperes meg irreálisan akar- vagy uj tárgyalást írnak ki. Ha a bíró ítél, akkor is fellebbezhet az alperes.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. nov. 15. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!