Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi van akkor, ha a felperes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor, ha a felperes nem jön el a gyerekláthatási/gyerektartás perre?

Figyelt kérdés
2013. nov. 15. 10:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Megszüntetik a pert, hacsak nem jelezte előre, irasban, hogy a távollétében is kéri a megtartását.
2013. nov. 15. 10:36
 2/8 A kérdező kommentje:
És ha felkér egy ügyvédet aki képviseli de ő nem jön el akkor mi van?
2013. nov. 15. 10:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Mint írtam, irasban kell kérnie, hogy a jelenléte nelkul is megtartsák a tárgyalást. Az ügyvéd -vagy bárki, akit ezzel megbízott hivatalosan - majd képviseli.
2013. nov. 15. 10:39
 4/8 A kérdező kommentje:
És ha nincs megegyezés, mert el sem jön, akkor hogy lesz ítélet? Akkor elhúzódik az egész?
2013. nov. 15. 10:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Milyen megegyezést? A láthatasrol meg a tartasdijrol? Nem fog emiatt el húzódni. Az ügyvédjének lesz elképzelése, az alperes meg vagy elfogadja, vagy nem.

Nalunk en voltam a felperes, az ügyvédem képviselt , en nem voltam jelen. Amikor az alperes megegyezést ajanlott, ami mas volt, mint amit en az ügyvéddel egyeztettem, akkor szünetet kert, felhívott es megkérdezte, hogy elfogadom vagy sem.

2013. nov. 15. 10:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a választ. ÉS ha a felperes nem fogadja el az alperes ajánlatát akkor mi történik?
2013. nov. 15. 10:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor vagy a bíró ítél - ha pl a felajánlott tartasdij es lathatas reális, a felperes meg irreálisan akar- vagy uj tárgyalást írnak ki. Ha a bíró ítél, akkor is fellebbezhet az alperes.
2013. nov. 15. 10:52
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. nov. 15. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!