Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem veszi igénybe a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyunya85 kérdése:

A férjem veszi igénybe a családi adókedvezményt a két gyermekem és egy közös gyermekünk után. Vonható belőle gyerektartás?

Figyelt kérdés
A volt felesége letiltatta a munkáltatónál 3 nap alatt a gyerektartást, mert el volt maradva 3 hónappal, a baba születése miatt, amit meg beszéltek hogy pótolja!Erre most majdnem 100ezret levontak a fizetéséből az exnek?Mi köze a családi adókedvezménynek az én gyerekeim után az exének?

2013. nov. 8. 22:02
 1/10 anonim ***** válasza:
54%

el volt maradva 3 hónappal, és most fel vagy háborodva, hogy be lett hajtva?

A szóbeli megállapodás semmit sem ér. Örüljön neki, hogy eddig kapott haladékot.

Tudod, képtelen lennék egy olyan "férfinek" szülni, aki a már meglévő gyerekeit sem tudja támogatni. Ja, mert hogy nálatok baba van? Attól a többi gyerek ugyanúgy eszik, használja a vizet, villanyt, stb..

2013. nov. 8. 22:07
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Kérje egy összegbe év végén úgy nem tudja elvenni azt amit a többi gyerek kap, vagy igényeld te.
2013. nov. 8. 22:08
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

vedd úgy, hogy nem a családi adókedvezmény részét vonták le, hanem a bérét, ennyi.

És igen, levonhatják, a kutyát nem érdekli, miből tevődik össze a bére.

2013. nov. 8. 22:11
 4/10 anonim ***** válasza:
77%

Ezen én is gondolkodtam már, hogy ilyenkor mi van??

Mert a fizetése nem azért lett magasabb, mert jobban keres, hanem mert új gyereke született. Ha meg maradt volna az ex mellett, akkor ugye ez nem lenne , tehát nem igaz, hogy a volt gyerek jogosult rá. Hát elvben. A jog szerintem itt hibás, nem kicsit.

Vagy indítsatok új pert, vagy nem marad más, év végén kell visszaigényelni.

Szerintem nagyon igazságtalan.

2013. nov. 8. 23:10
 5/10 anonim ***** válasza:
41%

az előző 3 hónapban meg az ő gyereke pénzét költötte a tieidre...

az meg elég furcsa, hogy ő beújít még egy gyereket, akkor várjon már a régi az evéssel 3 hónapot.

2013. nov. 8. 23:16
 6/10 anonim ***** válasza:

Sajonos igen. Ez egy rendkívül idióta törvény.

Eleve az nonszensz, hogy a férfi hiába fizet gyerektartást, hiába járul hozzá sokszor nagyobb mértékben is anyagilag a gyerekneveléshez, nem oszthatják meg a családi adókedvezményt. A másik nagy disznóság, hogy ha a férfinek születik egy új kapcsolatból gyereke, akkor az amiatt kapott adókedvezményből ugyanúgy részesül az exnej.

De hát mit várhatunk egy ilyen feministák uralta világban egy velejéig romlott és korrupt parlamenttől.

2013. nov. 9. 15:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérje év végi visszaigénylést! JObban jártok vele mindenféleképpen!
2013. nov. 9. 17:19
 8/10 anonim ***** válasza:
9%

"régi az evéssel 3 hónapot."

Hátha a gyerek evése múlik a gyerektartáson akkor az anyuka emelje fel a seggét és menjen dolgozni. Mert máskülönben nem éhezhet.

2013. nov. 9. 17:22
 9/10 A kérdező kommentje:
köszi a hideget és meleget! Szeretném megvédeni a férjemet, hogy a felesége ez idáig 30ezres gyerektartást kapott, soha nem volt elmaradva, az exe a össze vissza csalta és kiderült, persze még ő volt felháborodva... a férjem fizeti a jelzáloghitelt is 35 ezret,mert az ex nem hajlandó, és ha látni akarja a fiát kéthetente 10ezer a benzinköltség(persze oda vissza). A volt felesége a szüleinél lakik, akiknek szintén van jövedelmük, a gyereket meg otthagyja rájuk mert diszkózik!Szóval nem tartom igazságosnak, és nincs is rászorulva, nem halak volna éhen azalatt a három hónap alatt!Ezenkívül a férjem ellátja a két kisfiamat, mert az apjuk egy tróger és leszarja, hogy kell e nekik valami vagy sem. Segít és támogat Úgyhogy ilyen férfinek szültem!!!
2013. nov. 9. 22:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Na. Az adókedvezményt szépen hozzácsapja a munkáltató a fizetéshez. ezért minősül jövedelemnek. Teljesen igazad van. Semmi köze ahhoz a pénzhez az exnek. ezt tényleg csak úgy tudjátok megtartani, ha év végi adózásnál egy összegben kéritek. Viszont ha a gyerektartásról van szó, kérhettek csökkentést az új baba születése után!!!!!! Lehet engem is mocskolni!! De mi is fizettünk emiatt közel 200 000 ft/hó tartásdíjat a gyerek meg le volt..... Teszem hozzá már nem fizetünk!! Egy forintot sem!! A gyerekek nálunk lettek elhelyezve!!
2013. nov. 10. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!