Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem veszi igénybe a családi adókedvezményt a két gyermekem és egy közös gyermekünk után. Vonható belőle gyerektartás?
el volt maradva 3 hónappal, és most fel vagy háborodva, hogy be lett hajtva?
A szóbeli megállapodás semmit sem ér. Örüljön neki, hogy eddig kapott haladékot.
Tudod, képtelen lennék egy olyan "férfinek" szülni, aki a már meglévő gyerekeit sem tudja támogatni. Ja, mert hogy nálatok baba van? Attól a többi gyerek ugyanúgy eszik, használja a vizet, villanyt, stb..
vedd úgy, hogy nem a családi adókedvezmény részét vonták le, hanem a bérét, ennyi.
És igen, levonhatják, a kutyát nem érdekli, miből tevődik össze a bére.
Ezen én is gondolkodtam már, hogy ilyenkor mi van??
Mert a fizetése nem azért lett magasabb, mert jobban keres, hanem mert új gyereke született. Ha meg maradt volna az ex mellett, akkor ugye ez nem lenne , tehát nem igaz, hogy a volt gyerek jogosult rá. Hát elvben. A jog szerintem itt hibás, nem kicsit.
Vagy indítsatok új pert, vagy nem marad más, év végén kell visszaigényelni.
Szerintem nagyon igazságtalan.
az előző 3 hónapban meg az ő gyereke pénzét költötte a tieidre...
az meg elég furcsa, hogy ő beújít még egy gyereket, akkor várjon már a régi az evéssel 3 hónapot.
Sajonos igen. Ez egy rendkívül idióta törvény.
Eleve az nonszensz, hogy a férfi hiába fizet gyerektartást, hiába járul hozzá sokszor nagyobb mértékben is anyagilag a gyerekneveléshez, nem oszthatják meg a családi adókedvezményt. A másik nagy disznóság, hogy ha a férfinek születik egy új kapcsolatból gyereke, akkor az amiatt kapott adókedvezményből ugyanúgy részesül az exnej.
De hát mit várhatunk egy ilyen feministák uralta világban egy velejéig romlott és korrupt parlamenttől.
"régi az evéssel 3 hónapot."
Hátha a gyerek evése múlik a gyerektartáson akkor az anyuka emelje fel a seggét és menjen dolgozni. Mert máskülönben nem éhezhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!