Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után miért hülyülnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után miért hülyülnek meg a nők?

Figyelt kérdés
miért szenvednek üldözési mániában és miért hiszik azt hogy az exe még a válás után is őt zaklatja mikor már van egy másik kapcsolata. de a nő azt hiszi hogy az exnek a csaja csak idegesíteni a párja volt exét.

2013. nov. 10. 19:28
1 2
 11/16 anonim válasza:
45%
Válás után meghülyülnek a nők, a férfiak eleve hülyék, válás előtt is! Így is lehet általánosítani, hogy tetszik?
2013. nov. 10. 21:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha nem a nő lép ki a kapcsolatból akkor elindul a bosszúhadjárat,főleg ha gyerek is van!!és ez igaz!!!nem tudják elfogadni hogy nélkülük vagy más nővel is boldog tudsz lenni.tönkretennének ha tudnának és az utolsó bőrt is lehúzzák rólad váláskor ha tudják.100ból talán 10 kivétel van amikor normálisan el lehet válni egymástól.
2013. nov. 11. 07:41
 13/16 anonim válasza:
"Néhány férfi mind egyforma"
2013. nov. 11. 08:27
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem a nők helyzete rosszabb válás után, mint a férfiaké, ha már gyerek is van.

A nő a házasság alatt függ a férfitól. Anyagilag azért, mert még manapság is ugyanabban a pozícióban egy férfi többet keres, mint egy nő. Ez pedig a gyerekvállalás miatt van így. A nő kiesik a munkából ez idő alatt, és ha később vissza is megy dolgozni, kevésbé használható. Ő marad otthon a gyerekkel,ha beteg, ha ovi-suli szünet van. Fáradtan megy már eleve a legtöbb nő dolgozni, mert a gyerekek mellett a házi munka is az ő feladata. A férfi tud maxon teljesíteni a munkahelyen, túlórázni, hisz más gondja nincs, nem kell az otthoni dolgokon agyalnia, szülőire járni, bevásárolni, tanulni a gyerekkel, szervezni a gyerekek dolgait. Akinek gyerekei vannak már, tudják, miről beszélek.

Tehát 2 gyerek meg 5-10 év után a nő leamortizálta magát, mint munkaerő. A férfi meg karrierje csúcsán van. És a válás után a férfi általában függetlenné válik, a nőnek meg ott maradnak a gyerekek, ami ellehetetleníti őt anyagilag, szabadideje nulla, esélye sincs elmenni ismerkedni. Ha meg igen, hátránnyal indul a férfiaknál, mint gyerekeit egyedül nevelő anya. Mert nyűg. Fáradt, nincs ideje 2 naponta randizni, az önbizalma megtépázott, retteg, hogy elveszíti a munkáját, ezért stresszes... Közben a férfi anyagilag eleresztve vagizik az új fiatal barátnővel, mint egy kamasz. A legvonzóbb korban van, kipihent, független, egzisztenciája megalapozva vagy kiépítve, versengenek utána a nők.

A nőknek ezt nehéz megemészteni, főleg, ha a pasi kívánsága miatt vállaltak 1-2-3 gyereket.

Sarkosan fogalmaztam, a végleteket írtam, de csak azért, hogy gondoljatok bele a dologba ilyen szempontból is! Van persze kivétel, ahol a pasi van rosszabb helyzetben, ahol a nő tényleg csak az önérzetén esett csorbát akarja megbosszulni, így tisztelet a kivételnek! De én azt gondolom, az egészről a rossz rendszer okolható.

2013. nov. 11. 10:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Tökéletesen megfogalmaztad utolsó,nem is lehetne kijavítani,csak még annyit,ráadásul érzelmileg még mindig búsba kötve ,megkötözve,nem vonzza a pozitív dolgokat a harag,sértettség vagy csalódás miatt,ezért a kudarcok és problémák meleg ágya az egészet a hátam közepére az életnek gondolkodásról nem beszélve...(fiatal vagyok,még házasság előtt) Nem elfogult csak szólok...azt hiszem ez az igazi büntetés az édenkert után,nem a szülés...egyensúly nélkül egy hajó is beleborul a vízbe,még ha tökéletes nő is az illető és jó személyiségű..néha nem te indítod a lavinát mégis te jársz pórul...tökéletesen megértem...
2013. dec. 29. 22:39
 16/16 anonim válasza:
Ugyanezt csinálta velem az exem pedig ő talált valakit magának akit én nem zaklattam,3hónap múlva lett valakim és mocskolt össze-vissza hogy milyen szemét vagyok meg milyen rosszul jár majd velem stb stb.Azóta 4 év telt el és még mindig boldog harmonikus kapcsolatban élünk.A párom meg gyors leállitotta azt mondta neki hogy ok majd ha saját bőrén tapasztalja akkor elhiszi a sok hülyeséget.Ja 12esnek üzenem tényleg ilyenek az enyém a 8ból 6 évig otthon ült válásnál vitt mindent és most úgy tesz mintha minden közös vagyont ő szerzett volna,a vagyon még azóta sincs megosztva mert életképtelen ő is meg az új párja is.
2014. febr. 7. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!