Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után miért hülyülnek meg a nők?
Figyelt kérdés
miért szenvednek üldözési mániában és miért hiszik azt hogy az exe még a válás után is őt zaklatja mikor már van egy másik kapcsolata. de a nő azt hiszi hogy az exnek a csaja csak idegesíteni a párja volt exét.2013. nov. 10. 19:28
1/16 anonim válasza:
Mert az exének a nője valóban szórakozik vele:D Irkál neki, hivogatja a barátnőivel egyetemben.Interneten kívűl és fórumokon is.
2/16 anonim válasza:
Mondjuk kérdésedre még nem váltam, az is tény:D
3/16 anonim válasza:
Holmi Zsuzsikák, Katikák, Aniták, Magdikák:D
4/16 anonim válasza:
Miért is kérdezel többesszámban az elvált nőkről? Ha valaki az általad leírtak szerint érez, attól még messze nem biztos, hogy minden elvált nő is olyan.
Miért is kell egy adott ember viselkedéséből mindjárt általánosítani?
5/16 anonim válasza:
Nem tudom,de én ugyanezt tapasztalom az exemnél,pedig ő pasi:))) Szóval sztem tök mindegy,hogy mi a nem az illetőnek,általában az csinálja ezt,amelyik még nem talált párt magának,vagy ha talált nem olyan mint elképzelte.
6/16 anonim válasza:
3+ Áh Dorcikát kihagytam, meg Editkét:D
7/16 CsBZs válasza:
4es erre szoktak mondani h akinek nem inge... De egyebkent az esetek 95%ba teljesen igy van ahogy a kerdezo irja. Vszinuleg azert mert azt hiszik (rosszul) h ok teljesen potolhatatlanok.
8/16 A kérdező kommentje:
na tessék ime egy élő példa előtettek aki 56%választ adott na az pont ilyen most
2013. nov. 10. 20:18
9/16 anonim válasza:
Azért, mert némelyik idióta ex tényleg zaklatja a másikat.
10/16 anonim válasza:
Khömm... egész véletlenül Te nem épp egy elvált nő exje vagy? És azért van üldözési mániája, mert még mindig vele foglalkozol, hisz még kérdést is felteszel ide a gyakorira, Vele kapcsolatban??? :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!