Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzam össze a szüleimet?
5 éves koromban a szüleim elváltak,mert anyukám találkozott egy másik férfival.Most 11 éves vagyok,anyukám és a párja szétköltöztek,mert a férfi megcsalta Anyát.
Ezért szeretném Anyukámat Apukámmal összehozni!
Nem akarok többet ide-oda menni! :(
Oké, cserébe neked is az lesz a párod, akit a szüleid kijelölnek neked.
Ez nem így megy, ha két ember nem szereti egymást, akkor nem tudsz semmit tenni azért, hogy együtt legyenek. Ha annyira szerették volna egymást, vonzódnának egymáshoz, akkor nem váltak volna el.
Mit értesz az alatt, hogy ide-oda menni? Gyakran költözködtök édesanyáddal?
Apukádnak nincsen új kapcsolata?
Igazából,én nem tartom kizártnak,hogy valakik szakítanak/elválnak akkor még utána összejöhetnek.
Eltelt 6 év a válás óta,az igaz.
Mennyit beszélnek egymással?Alapvetően jó/rossz a viszonyuk?Ha rossz,akkor nyilván nincs rá esély,meg akkor jobb is így.
Ha jobb,akkor még van némi esély.
Bár,nem tudom apukád mit szólna hozzá,hisz akkor egy másik férfiért hagyta el.Anyukád meg akkor a másik férfit szerette jobban.
De,ha megint tudnák úgy szeretni egymást,mint a másik férfi,meg a válás előtt,akkor lenne esély rá.
Szóval ez több mindentől függ,és vagy sikerül,vagy nem.
Ide-oda: náha anyukámnál,néha apukámnál vagyok(természetesen anyukámnál többet).
Apukámat kéthetente hétvégén látom csak.
Jóba vannak. Apukám azt mondta,hogy jobban szereti Anyát mint egy barátot,de nem szerelemmel.
Apukám társkereső oldalakon ismerkedik,már nagyon sok nőt megismertem onnan,de egyiket se szerelemmel.
A mostani kapcsolatának is hamarosan vége lesz.
Pontosabban:
Apukám társkereső oldalakon ismerkedik-kedett,már több nőt megismertem onnan,de apukám egyiket se szerette úgy mint anyát régen
Igen, az. De ők mindketten szeretnek téged. Akár együtt vannak, akár külön. Sajnos te nem tudod újra összehozni őket. Ehhez az kell, hogy szeressék egymást. De azt írtad, hogy ők csak jóban vannak.
Azért nyugodtan mondd el mindkettőjüknek ezt a vágyadat, mert szerintem nagyon aranyos, szép kívánság. De teljesülni valószínűleg nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!