Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan erhetnem el, hogy visszajojjon hozzam anelkul, hogy megalazkodjak?
Figyelt kérdés
Mar nem tartjuk a kapcsolatot, de en szeretnem, ha visszajonne. Az idealis az lenne, ha ezt magatol tenne, de hat...2013. febr. 20. 12:06
1/19 anonim válasza:
És ha nem megy magától, akkor gondolod, hogy magától mindenféle külső hatás nélkül visszamegy?! Nem gondolod, hogy ez kissé ellentmondásos?
2/19 anonim válasza:
Sehogy. Ezt sajnos el kell fogadnod. Ha akarná megpróbálná. Nekem egy exem akarta magát visszakönyörögni, azt érte el vele, hogy ezekre a hetekre emlékszem vele kapcsolatban. Pedig előtt 3 szép évet együtt töltöttünk, de nem tudok úgy gondolni rá, mint valakire a múltból akivel boldogok voltunk, hanem az ugrik be mennyire szánalmasan próbálkozott.
3/19 anonim válasza:
Kérdező, sehogy, a másiknak ugyanúgy szabad akarata van, mint neked. Viszont ha átgondoltad a kapcsolatotokat, és rájöttél, hogy bizonyos dolgokban neked nem volt igazad, akkor ezt elismerni az nem megalázkodás, hanem pont, hogy erős jellemre vall.
4/19 anonim válasza:
Ha te szeretnéd, hogy visszajöjjön, akkor tegyél is érte vmit. Ne csak várd a sült galambot, hogy a szádba repüljön. Főleg ha a te hibád is volt a szakítás. Akkor csak a saját büszkeséged miatt picsognál, hogy miért nem jön vissza, ahelyett, hogy megmozdulnál végre? Az nem megalázkodás, ha azt mondod, szeretlek, gyere vissza. Az inkább gyerekes és hisztériázós viselkedés, amit most csinálsz.
5/19 anonim válasza:
Egyszer valóban elmondhatod neki, hogy te hogy látod helyzetet, mire jöttél rá, miben kellene változnotok szerinted. Aztán adj neki időt. Lehet ő is átgondolja és visszamegy hozzád. Lehet hogy ő nem érzi, hogy kell még egy lehetőség, lehet már rég nem érdekled. Bármi megtörténhet. Ha valóban nagyon fontos neked, akkor egy ezt még megpróbálhatod. De utána tényleg fogadd el ha ő nem akar már és hagyd új életet kezdeni.
6/19 A kérdező kommentje:
Nem en hibaztam. O rontott el mindent, utana eltunt, mert szegyenli magat allitolag... Ha en lepnek fele, ugy erzem, megalazkodnek, o viszont vagy tul buszke ahhoz, hogy probalkozzon, vagy mar tenyleg nem erdeklem :/
2013. febr. 20. 13:42
7/19 anonim válasza:
Kérdező (#6) - "Nem en hibaztam." - na ÍGY tényleg nem érdemes ilyesmit akarnod... tudod, a kapcsolatok kb 1%-1%-a az, ahol valamelyik fél kimondhatja az idézett mondatot... a többi 98% (a való világ általában) meg úgy néz ki, hogy az egyik fél ebben, a másik meg abban hibázott... a folytatásra meg akkor van esély, ha mindkét fél rájön arra is, hogy ő maga miben hibázott, és változtatni is akar rajta.
8/19 anonim válasza:
Aki menni akar,azt engedd el.Ha még tényleg érdekelnéd,már régen lépett volna Feléd.Nézd,akit nem érdekelsz,azt így sem,úgy sem tudod visszaédesgetni.Talán jobb is így.
9/19 anonim válasza:
nálunk is voltak ilyenek, hogy valamiben lebukott, vagy akármi, szégyenében el is ment otthonról, bocsánatot soha nem kért és otthon még én kezdtem aggódni, hogy akkor most mi van.
én kivárásos alapon működtem, mindig bejött.
csak a sajnálatos az volt, hogy úgy tett mintha semmi nem történt volna és meg rá hagytam. amit utólag megtanultam, hogy nem szabad, mert ebből az lett, hogy velem szemben már mindent megengedett magának és nem tisztelt tovább, aztán ki is ábrándult.
szóval vissza gondolva, a kivárásnál lehet jobb az, ha még mindig a kést forgatod benne, hogy végre valahára kinyögjön egy bocsánatot legalább.
10/19 anonim válasza:
Te bizonyára tökéletes voltál, ő hibázott. Ilyen nincs, egy kapcsolat ha tönkre megy, vagy véget ér, mindkettő hibázott. Lehet hogy az ő hibája látszatosabb mint a tiéd, de akkor sem csak az ő hibája. Nem kell ahhoz megalázkodni, hogy ennyit mondj. Figyelj, ha gondolod beszéljünk a dolgokról, én nyitott vagyok. Ezzel jelzed, hogy még érdekel, de nem alázkodtál meg. Ha ezután sem jelentkezik akkor ez a vonat elment. De addig is gondold át hogy te miben tudsz változni, mert ha ezt nem tudod akkor megint hibázni fog, és nem érted majd megint mi történt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!