Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan erhetnem el, hogy visszajojjon hozzam anelkul, hogy megalazkodjak?
#7- es, hidd el, en abba az 1%- ba tartozom ;)
#9- es, termeszetesen en sem vagyok tokeletes, de itt en tenyleg semmit nem rontottam el, csak o hibazott es ezt o is tudja.
ami nekem mindig bejött, nem kerestem őket, ellenben ha kerestek, akkor kedves voltam, vidám, kiegyensúlyozott és kívánatos. A legtöbb pasi nem a síró picsogó (ne vedd magadra általánosságban írom) kategóriáról álmodozik titkon. Egyszerűen bántotta az önérzetüket hogy én milyen jól megvagyok nélkülük.
Más kérdés hogy ha egy kapcsolatot a férfi ront el, illetve lép ki belőle, én nem akarnám visszacsinálni, főleg ha nem keres és nem mutat megbánást, biztos h ő kell neked és nem futnátok még egy fölösleges plussz kört?
minap találtam ezt,egyet értek vele nagyon:
"Nem kell túlkomplikálni... Ha egy férfi látni akar, ő keres... Ha veled akar lenni, megteszi... Nem egy nőnek kell őrült módjára, tíz körömmel belekapaszkodva mindent feláldozni...Csak ésszel... Egyébként is, akinek a figyelméért harcolni kell, az már rég nem jó... A legjobb dolgok maguktól jönnek... Erőlködés, játszmák, és buta hisztériák nélkül...tisztán, csak úgy belehuppannak az öledbe, amikor nem is számítasz rá... De ha elmegy, hagyd... Ha megteszi, fogadd el... Aki elmegy, az nem a tiéd... Aki elmegy, az sosem ért ide igazán... Majd jön olyan, aki fél percet sem tud lélegezni nélküled, mert annyira kellesz neki... Levegőt fog kapni, meg minden...de csak igazán akkor él, ha mellette vagy...és ezzel te sem leszel másképp... Feltöltöd és feltölt téged... Támogat és melletted áll... Harcoltok mindennel, együtt...és erőt merítetek egymásból... Mert ami jó, az valami ilyesmi... Ott aztán nem lesz megalázkodás, vagy épp önfeladás... Csak az van, hogy hisztek egymásban...és húztok előre... Az összes többi csak gyerekes és szükségtelen játszma..."
aki elmegy, az nem akar veled lenni. nem kell túlkombinálni. én hiszek abban, h mindennek oka van.
a kérdésedben lévő 2 dolog kizárja egymást innentől.
legyen önbecsülésed, és olyanokkal foglalkozz, akik érdeklődést tanúsítanak irántad. akik letojnak, azokra ne pazarold az időt, mert elmegy melletted az élet.
amikor tini koromban megalázkodtam pár pasinak, rájöttem, h semmire nem vezet. megerősítettem magam, és elhatároztam, h csak az lesz számomra fontos, akinek én is az vagyok. na, azóta nincsenek gondjaim a pasikkal.
Nem tortent semmi. El kellene felejteni vegre, de mikor azt hiszem, mostmar minden oke, nem erdekel tobbe, szoba kerul valami, ami vele kapcsolatos, latok egy filmet, ami mintha csak rolunk szolna, meghallok egy dalt, amirol o jut eszembe... Ekozben o eli vilagat (gondolom, mert semmit sem tudok/ hallok felole).
Koszonom az erdeklodest, jolesett! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!