Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt párom zaklat mindenféle modon és rágalmaz. Eröszakoskodik és fenyeget ha látja h nem hagyom magam a simogatásainak, ma feljelentettem. Kérdezném h el tudja e venni tölem a két lányunkat azzal h azt állitja h drogozok és iszok stb ?
a gyámüggyel meg mindennel..én ma feljelentettem...de nem tud rola...
biroságra viszem az ügyet..fészen zaklat,telefonon mind hivás és sms.-formájában is ugyanugy zaklat mert fészröl letiltottam...
és idejárkál állandoan azért h idegesitsen..meg h megmondja mindennap hogy tesz ö rola h az uj élettársam kiszeressen belölem... reggel megyek a gyámhatoságra..és lérem a teljes jogot a gyerekek felett... távoltartásit nem kérhetek mert nem lakunk már egy háztartásban ezt igy mondta a rendör
"Utolsó, te honnét tudod hogy nem a hapsinak van igaza? A nô is hazudhat."
Igazad van! Hazudhat de még mennyit!
De mi nem azért írogatunk ide, hogy azon filózzunk igaz-e, amit ír hanem az adott helyzetben, mi vajon, mit tennénk? A kérdésből kell kiindulni aztán a kérdező meg csináljon vele, amit akar.
Szavazz neki bizalmat és mond el te is ebben a helyzetben, mit tennél ha történetesen tényleg ez lenne a helyzet?
Az ex nincs itt, hogy magyarázkodjon.
Mellesleg úgyis a bíróság dönt nem mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!