Volt férjem nem fizeti a gyerektartást 4 hónapja. Rossz a viszonyunk, nem nagyon jár a gyerekért sem. Félek, hogy eljön, amiért feljelentettem. Mit csinálja, ha így fog történni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 18:19
1/10 A kérdező kommentje:
Nem fizeti a gyerektartást, azért jelentettem fel.
2013. máj. 5. 18:23
2/10 anonim válasza:
Ha neked akar menni hívd ki a rendörséget
3/10 anonim válasza:
Jogos a feljelentés. Egy gyereket nemcsak megcsinálni kell tudni, hanem gondoskodni is kell róla. Ha bántani próbálna, menj ki gyorsan az utcára telefonnal együtt, és onnan hívd a rendőrséget. Amugy nincs párod aki megvéd?
4/10 anonim válasza:
Mi volt köztetek a baj? Miért jelentetted fel? Elég nagy szemétség hogy nem segít a gyerekek körül :(
5/10 A kérdező kommentje:
De van párom, de ő reggeltől estig dolgozik. Biztos nem akkor jönne, amikor ő is otthon van.
2013. máj. 5. 18:34
6/10 anonim válasza:
5 És igy is csinálod a cirkuszt és feljelentgeted a másik embert? no comment.
7/10 anonim válasza:
6-os, nem értesz hozzá, ne szólj bele! Ez nem gyerekeknek való téma.
8/10 anonim válasza:
A volt férjem többet keres,mint én,és nem hajlandó fizetni 3 éve...úgyhogy nyugi ez még nem a világ vége!:)
9/10 anonim válasza:
Úgy veszem ki te félsz a volt férjedtől, aki nem akar gyerek tartást fizetni, és még a gyerekkel se foglalkozik. Ha zaklat kérj segítséget, hívj rendőrt. Zárd az ajtót. Jogosan jelentetted fel, bár nem hiszem hogy oda menne.
10/10 anonim válasza:
Az en volt ferjem 20 eve nem fizet (gyerek egyetemista) nem latogatja, semmit nem vesz neki.
Fel se tudom jelenteni, mert munka helyett inkabb nyugdijba ment es elmebeteget jatszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!