Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem nem iszik, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem nem iszik, nem nőzik, nem üt, csak nem törődik velem és lenéz, kigúnyol. Ezért elválnátok?

Figyelt kérdés
2013. nov. 3. 23:37
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
75%
Öcséééééééééééém...nem hiszem el, hogy ebben az undorító, MAGYAR, ismétlem, NAGYAR társadalomban már az jó pontnak számít, ha nem üt, nem iszik és nem nőzik...ha már csak simán bánt, az is jobb az átlagnál. Nem semmi. Látszik, hogy az értelmiségi emberek pucolnak el innen. Szomorú. Úgyhogy igen, elválnék.
2013. nov. 4. 14:06
 32/48 anonim ***** válasza:
M
2013. nov. 4. 14:06
 33/48 anonim ***** válasza:
55%
Bárki bármit mond, egy ember csak úgy nem kezd el egyik napról a másikra nem törődni a párjával, nem kezdi el ok nélkül gúnyolni és lenézni. Ha nem volt ilyen régebben, akkor biztosan oka van.
2013. nov. 4. 18:33
 34/48 anonim ***** válasza:
95%
Biztos oka van ennek... és azért, mert szerinted ennek oka van, a kérdező tűrje el, hogy a gúnyolással, lenézéssel szisztematikusan tönkreteszik az önbecsülését? Szerinted neki ez jár, mert úgy gondolod, hogy oka van? a verbális erőszak is ugyanúgy erőszak, és a kérdező helyében max. ultimátumot adnék a férfinek látszó valaminek. Ha nincs rövid időn belül észrevehető változás, akkor válnék.
2013. nov. 4. 18:42
 35/48 anonim ***** válasza:
23%

Az én párom is volt, hogy sokszor gúnyolódott velem, vagy lekezelően bánt velem. Utólag ő is elmondta, hogy azért tette, hogy erősödjek meg, mert túl sokszor érzékennyé válok, elbőgöm magam. Szeretné, hogy ha valamilyen oknál fogva szétmennénk, akkor sem törjek meg, illetve ha bármi baj érne, legyek erős. Ez az egyik oka a gúnyolódásainak.

Másik oka pedig az volt, ami elég szánalmas, de elfogadtam (:D), hogy néha, ha megbántott és sírtam, legalább látta rajtam, hogy szeretem, vagyis ebből biztossá vált neki, hogy tényleg őt akarom. :D

2013. nov. 4. 21:45
 36/48 anonim ***** válasza:
44%
Itt valami idióta lepontoz mindenkit. Talán magára ismert :D
2013. nov. 5. 04:47
 37/48 anonim ***** válasza:
94%

""A bántalmazás mindig a bántalmazó hibája." És vajon ha a nő lenne a bántalmazó, akkor is ezt írnád?"

Nem csak írNÁM, hanem a fenti mondatommal azt is írTAM.

"Nagyon sokan igenis megérdemlik a bántalmazást"

Ez egy bántalmazó észjárása.

Nem egészséges.

"Ha valakit rendszeresen provokálnak, akkor az ő hibája, hogy egyszer lebüdösparasztozza a provokálót?"

Igen.

Egészséges ember nem bántalmazással reagál, hanem más megoldással.

Nyilván nem lehet egészséges az, aki bántalmazva nőtt fel, tehát eszébe sem jut az egészséges megoldás.

Ha Te szenvedsz valakitől, aki bántalmaz, el kell menekülni vagy segítséget kérni, és nem kisbaltával megölni.

2013. nov. 6. 03:09
 38/48 anonim ***** válasza:

"A bántalmazás mindig a bántalmazó hibája."

Ugye ezt te sem gondoltad komolyan. Az igaz, hogy vannak olyanok, akik nehezebben állnak ki magukért és védik meg magukat (itt természetesen nem fizikai dolgokra gondolok), de ez nem menti fel a bántalmazót, és ő a hibás eredendően.

Igen, elválnék. ?i értelme van így valaki mellett élni? Egyáltalán, minek mentél hozzá?

2013. nov. 6. 19:16
 39/48 anonim ***** válasza:
42%

34-es

Nem, nem kell tűrnie, hogy gúnyolja és verbálisan bántalmazza. Épp ezért két lehetősége van. Vagy rájön a kérdező az OKOKRA, és megpróbál változtatni, vagy valóban elválik attól a csúnya, gonosz pasastól, aki lehet, hogy épp erre vágyik, csak gyenge meglépni.

2013. nov. 6. 19:27
 40/48 anonim ***** válasza:
Áááá... nem csúnya a pasas, csak egy énközpontú dög, aki úgy oldja meg a problémáit, hogy másokat a sárba tapos a szavaival. De ha valami baja van a feleségével, akkor könyörgöm, miért nem nyitja ki a száját? Az nem csak evésre van, meg szexuális tevékenységre...
2013. nov. 6. 22:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!