Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nektek nem esne rosszul ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek nem esne rosszul ha a férjetekkel való különköltözéseteket követően az "exetek" egy olyan nővel bújna ágyba aki nagyon jó barátnőtök volt?

Figyelt kérdés
A férjemmel két hónapja költöztünk külön, de már jóval előtte sem működött a kapcsolatunk. Már egy fedél alatt sem volt túlzottan sok közünk egymáshoz. Közös megegyezés alapján váltunk el. Nem vagyunk közömbösek egymás számära,a szeretet is megmaradt, de kihűlt a kapcsolat. Nekem azóta van egy másik kapcsolatom, most viszont bejelentette,hogy lefeküdt az egykori legjobb barátnőmmel, akivel éveken át jó kapcsolatom volt. Ez a nő már egyszer a járäsunk alatt kikezdett vele, akkor megbocsátottam, akkor nem történt köutük semmi. Nekem fájt ezt megtudnom, mégha nekem van mäsik kapcsolatom, akkor is. Nem a tettel, a személlyel van a problémám. Nem igazán érti meg senki sem. Tudom, hogy szabad ember de nekem alapvető íratlan szabály, hohy a barátnőim jelenlegi ill. Volt párjaira nem "mäszok" rä... Szämomra ez elfogadhatatlan...
2013. okt. 28. 10:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
65%

De igen!

A barátnőtől még undorítóbbnak tartanám ezt az akciót.

Aki, amúgy ezek szerint soha nem volt a barátnőd.

Ki tudja, hogy volt-e már köztük máskor is liezon.

2013. okt. 28. 12:18
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

A baráti körömben mindig volt egy íratlan szabály, hogy egymás pasijával, de még az exekkel sem kezdünk ki. Ez mindig megrontja a kapcsolatot. Igazából sosem egyeztünk meg ebben, csak egyszer szóba jött, és mindenki ugyan így gondolta, hogy ennek így kéne, kell lennie.

Szerintem 10-ből 9 nőnek rosszul esne, ha a volt párja a barátnővel prötykölne. Egy idegen nem számít, de pont vele? Én megértelek. Hiába is mondják sokan, hogy semmi közöd már hozzá... Egy normális barátnő, vagy normális ex ilyet nem csinál. Örülj neki, hogy megszabadultál tőle, és a barátnőt is tedd lapátra, fordíts hátat és lépj tovább ezen.

2013. okt. 28. 13:03
 13/20 anonim ***** válasza:
25%
Semmi közöd hozzá, hogy kivel és mit csinál a VOLT férjed. Örülj az új kapcsolatodnak,a régit meg engedd el...!
2013. okt. 28. 14:03
 14/20 anonim ***** válasza:
33%

13-as! Egyáltalán nem. Csak már elegem van abból, hogy elkezdik ezt mondani az ilyen helyzetekben.

Emberek vagyunk mindannyian. Való igaz, hogy nem éppen erkölcsös dolog ilyet tenni, de mit érünk azzal, ha ezen ennyire bepipulunk?

2013. okt. 28. 15:00
 15/20 anonim ***** válasza:
50%

12-es vagyok.

Kívülállóként valóban van alapja, hogy az embernek semmi köze az exéhez, azt csinál amit akar, csak az a helyzet, hogy ha szakítás után a barátnőnkkel kezd, akkor még a maradék tiszteletünket is elveszíti, valamilyen szinten ezt úgy éljük meg (sokan), mintha "a harc vége után, mikor eldőlt, még utánunk lőne még egyet". A fene tudja miért van ez. A lényeg, hogy valahogy úgy kell ezt felfogni, hogy "megérdemlitek egymást" és mind a kettővel maximálisan megszakítani a kapcsolatot, és emelt fővel kell tovább lépni.

2013. okt. 29. 08:05
 16/20 anonim ***** válasza:
Már nem vagytok együtt, mindenki azt csinál, amit akar. Hagyd élni, létezni, ne másszál bele a magánéletébe. Tetszenek egymásnak -- dugnak -- teljesen normális, mégis mit vártál?! Írod, hogy neked is van valakid -- a férjednek nem szabad? Vagy engedélyeztetnie kellene veled, hogy kivel mit csinál? Ne légy nevetséges -- engedd el.
2013. nov. 1. 08:12
 17/20 anonim ***** válasza:

Itt a fő kérdések:

Miért mesél az exed a szexuális kapcsolatairól?

Mennyire a barátnőd, akivel lefeküdt?

2013. nov. 1. 14:13
 18/20 anonim ***** válasza:
Kicsit szigorúnak érzem ezt a "barát exére soha" szabályt, mert mi van, ha nem csak egy kósza kufircról van szó (mondjuk ahhoz sincs köze senkinek, de valahol tényleg elég tapintatlan dolog), hanem konkrétan egymásba szeret a két ember? Akkor se jöhetnek össze? Kérdező, te elszalasztanád életed szerelmét, csak mert korábban az egyik barátnőddel kavart?
2013. nov. 3. 18:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Uccsónak iagaza van. A párválasztás nem érzelgős lányregény, és nem diktálhat holmi rózsaszín lovagiasság.
2013. nov. 7. 22:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha összejönnek, egymásba szeretnek az más téma. Legyenek boldogok. De az esetek többségében az ex részéről ez csak egy amolyan bosszantás, a barátnő részéről pedig undorító önigazolás, hogy "kellek az exednek".
2013. nov. 8. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!