Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem esne rosszul ha a férjetekkel való különköltözéseteket követően az "exetek" egy olyan nővel bújna ágyba aki nagyon jó barátnőtök volt?
Számomra is, de utólag tényleg ne bánkódj, koncentrálj az új kapcsolatodra :)
A "barátnőt" meg nagy ívben került el, és így mondjuk az exet is, hiába nem romlott meg teljesen a kapcsolatotok.
Mi nem hazassag, hanem csupan egyuttjaras utan megbeszeltuk, hogy ismerosokkel nem. Eleg nagy a vilag, nem akarunk problemat belole. Be is tartottuk.
Ti is beszeltetek ilyenrol? Mert szerintem ettol is fugg...
Szeretem, mikor valaki azt írja, hogy "másnak a levetett cucca"...
Mindketten szabad emberek. Ha egy számodra idegen nővel fekszik le, akkor is a te levetett cuccoddal kavar?
Az egódnak fáj, egyszerűen próbálj elvonatkoztatni. Ha nem szereted már, akkor ne is érdekeljen kivel van. A barátnőd pedig akkor lenne szemét, ha akkor feküdt volna le vele, mikor te még az exeddel lettél volna.
Velem is megtették, de megbocsájtottam, mert ilyen az emberi természet. El kell fogadni.
Mi van 8-as betalált a szöveg???
Ezt a levetett cuccot arra szokás mondani mint pl a kérdező esete is h az úgymond "legjobb" barátnő feküdt össze a volt férjjel. Ha idegenről van szó teljesen más a dolog. De látom nagyon megsértett a dolog, biztos ismerős a szitu. :)
"most viszont bejelentette,hogy lefeküdt az egykori legjobb barátnőmmel"
EZ nekem teljesen érthetetlen!!!! A volt férjed MINDEN EGYES SZEXRÖL beszámol nekek, hogy kivel és hogyan?!?!!?!?!
Vagy csak azt jelenti be, ha ismerössel fekszik le?!?!?! Vagy csak kitalálja, hogy téged bosszantson!?!?!?!!
Mellesleg attól kezdve, hogy szßetváltatok, azzal van mindenki, akivel akar. Ezenkivül nem értem, hogy ha neked már van más, akkor miért érdekel az ex szexuális élete?
Mellesleg az elég hülye felfogás, hogy CSAK AZÉRT, mert NEKED ismerösöd, nem lehet kötük kapcsolat. Azt, hogy ki kit szeret meg, nem igazán lehet elöre eldönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!