Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan akinek a párja a szakitás vagy válás után öngyilkos akart lenni?
Figyelt kérdés
2013. okt. 26. 08:15
11/17 anonim válasza:
Tudok olyat aki megtette, "sikeresen".
12/17 anonim válasza:
ez mindenkienk szól úgy gondolom. leírom az én esetemet. az esem biztos rám fog ismerni ha olvassa. amikor vége lett a kapcsolatomnak, én akkor nem fenyegetőztem hogy öngyilkos leszek. hanem kiültem a 9emelit konyha ablakba zenét hallgattam persze nem diszkó zenét. és akkor úgy voltam vele hogy levettem magam. míg nem jöttek a rendőrök és kiszedtek az ablakból. ugye nyitva volt a lakás ajtaja és be bírtak jönni. ezután bevittek a pszihiátriára és ott voltam az éjjel. utána ki engedtek és haza mentem, de mnagyon rossz volt egyedül ezért kiváltottam a nyugtató amit még elötte a 1hete írtak ki. haza mentem és bevettem mind a 100darabot. feltettem megint a zenét és lefeküdtem. azt hittem hogy nem jönn senki mert minek. de néhány óra múlva jött a sógórnőm a volt. és hozott nekem ebédet amit az exem csinált és ő hozta át. látta rajtam hogy nem reagálok semmire meg hogy hányás volt a földön meg az üres gyógyszeres üveget. felhívta az exem, és meg mondta hogy hívja ki a mentőket. én bealudtam és csak másnap reggel tértem magamhoz a ugyan ott ahol előző este bevittek. semmire nem emlékszem. anyámék ott voltak mikor a kórházba vittek és kimosták a gyomrom hogy le voltam kötve meg nagyon csúnyán beszéltem. 1hétig bent feküdtem. utánna még néha voltak ilyen gondolataim. de ma már nincsen. nekem ez volt életem legnagyobb csalódása. itt hagytam volna egy 6éves kisfiút. 31 éves vagyok és férfi. néha céloztam a dolgokra, de nem fenyegetőztem.
13/17 anonim válasza:
Ilyen esetben értesíteném a hozzátartozóit, hogy figyeljenek rá, mert szuicid késztetései vannak, aztán innentől kezdve leszarnám, nem az én felelősségem. Ennyit megtennék emberi kötelességtudatból, de nem érdekelne nagyon.
14/17 anonim válasza:
2 exem is fenyegetőzött ezzel.
Mindkettő él.
Az egyik megházasodott és gyereke született, a másik meg egy női ismerősömmel él együtt és jegyben járnak.
15/17 anonim válasza:
Ismerek ilyet. Ráadásul már az ő apukája is így lett öngyilkos. Most azzal tartja sakkban a feleségét, hogy ő is megteszi, ha el meri hagyni. Azt kell itt átgondolni, hogy mennyire felelős valaki egy másik ember tetteiért. Feláldozhatja-e magát valaki azért, mert a másik durván zsarolja érzelmileg? Öngyilkossággal fenyegetőzni a legönzőbb és gonoszabb dolog a világon.
16/17 Bazsyx88 válasza:
Velem tegnap szakitott a barátnőm!Neki van 2 gyereke! Titkos kapcsolatnak indult 1,5 ėvig! A gyerekek apja jó módú külföldi vállalkozó! Nyári szezonba zenėsz munkát vállaltam ha kellett akkor pluszba utcazenėltem hogy mindent megteremtsek nekik!minden fillėremet elküldtem nekik hogy legyen pėnzük! Most hogy letelt a szezonom arra ėrtem haza hogy már nem szeret ės nem ėrez irántam semmit! Ez nekem nagyon fáj! Ez a dolog tegnap előtt törtėnt! Öngyilkos akarok lenni mert ėn ezt már nem bírom!
17/17 anonim válasza:
Én KOMOLYAN gondolkozom az öngyilkosságon, kilátástalan, hogy új életet kezdjek...
Különben sem tudom elképzelni az életem a feleségem nélkül... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!