Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van olyan akinek a párja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan akinek a párja a szakitás vagy válás után öngyilkos akart lenni?

Figyelt kérdés
2013. okt. 26. 08:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
A volt férjem. Voltak korszakai ( könyörgő korszak, ígérgető korszak, bunkó korszak, támadó majd fenyegető korszak) Párszor zsarolni próbált, hogy be gyógyszerezett, vagy éppen a vasút sínek előtt áll várva a gyors vonatot, hogy ugorjon.. Egyiket sem kell komolyan venni..Azok akik hangoztatják, mondogatják, és ezzel akarják elérni hogy visszamenj, azok sosem lesznek öngyilkosok.. Ez is csak egy korszak a válóper vagy válás után.. Majd lehiggad idővel..
2013. okt. 26. 08:22
 2/17 anonim ***** válasza:
Én csak hallottam róla, már évekkel később.
2013. okt. 26. 08:29
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, akiket a párjuk elnyomott, korábban a párjuk árnyékaként élt.

Általában sikertelen emberek v. annak érzik magukat.

Ha van támasz (szülő pl) mögöttük akkor talpon maradnak, és ráébrednek milyen rossz is volt a korábbi társuk, és milyen jól jártak azzal, hogy új életet kezdhettek.

2013. okt. 26. 08:44
 4/17 anonim ***** válasza:
75%

Első válaszolónak írnék erre: "Egyiket sem kell komolyan venni."

Ez egy rohadt nagy baromság! Igenis nagyon komolyan kell venni, mert először csak fenyegetőzik, később már durvább eszközökhöz fog nyúlni. Az én exem is könyörgéssel kezdte, aztán azzal, hogy kárt tesz magában, utána jött a tettlegesség és ez a hármas folyamatosan ismétlődött, annyi különbséggel, hogy egyre durvábban csinálta. Igenis komolyan vettem, hogy beteg az agya és szóltam a szüleinek, hogy vigyék el orvoshoz. Öt évvel ezelőtt történt mindez és a mai napig gyógyszereket kell szednie, mert nem egy és nem két pszichológiai betegséggel rendelkezik. Ha akkor hagyom úgy, ahogyan te írod, hogy nem kell komolyan venni, ma már lehet, hogy csak egy újságcikk lennék és nem írogatnék a gyakorira.

2013. okt. 26. 08:56
 5/17 anonim ***** válasza:
79%
A volt férjem fenyegetőzött,hogy felakasztja magát,ha elhagyom,de ehhez nem volt elég tökös,úgyhogy még mindig él és virul.
2013. okt. 26. 09:10
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
Jaéne
2013. okt. 26. 09:20
 7/17 anonim ***** válasza:
72%
Amikor megtudta, hogy új párom lett, azzal fenyegetett, hogy fának hajt, kiugrik az ablakon...annyit reagáltam, h gratulálok hozzá.
2013. okt. 26. 10:10
 8/17 anonim ***** válasza:
56%

ma 08:56-nak

a te eseted más. Ott eleve egy beteg emberről van szó. Aki már régebben is beteg volt, csak vagy nem akarta látni a családja és körülötte élők, vagy ügyesen tudta titkolni. Ismerek én is ilyen embereket akik a külvilág szemében jófej, értelmes, vidám, de ez csak a máz. Hosszú évekig tudta játszani a szerepét, ám amikor a felesége elhagyta mert elege lett a 4 fal között dúló állapotokról akkor már képtelen volt színlelni. Érdekes, hogy pár rokon, vagy barát régebben próbálta felhívni a figyelmet rá, hogy valami nála nagyon nem stimmel, de senki nem hitt nekik.

Viszont az én volt férjem és sokan nem betegek, csak sérti a büszkeségüket, hogy a feleség (vagy fordított helyzetben a férj) a sarkára áll, és elege lesz az elnyomásból, a lelki terrorból, sokszor testi terrorból is. Na ezek azok akik ha fenyegetéssel, könyörgéssel sem érnek célt, akkor jön a "megölöm magam" összes variációja.. Az ilyenek csak lelkileg akarnak nyomást gyakorolni az amúgy is padlón lévő emberre. Ha komolyan veszi a másik fél akkor nyert ügye van. Visszamegy hozzá, és minden marad a régiben. Persze esze ágában sem lett volna hogy megölje magát. Ha meg nem megy vissza az illető az öngyilkossági fenyegetések ellenére sem, akkor jön a következő szakasz. Az öngyilkosság már rég nincs az agyában, helyette jön a

"- te mehetsz a gyereket nem viszed

- itt minden az enyém, neked kuss.

- nem fizetek egy büdös fillért sem gyerektartásra sem inkább elintézem, hogy munka nélkül legyek, (de azért feketén továbbra is dolgozom, de ugye abból nem lehet vonni)

- nem adom el a házat, nem tudok fizetni, mehetsz a bíróságra, pereskedj évekig..

Szóval ne egy beteg embert hozz fel példának, mert azok régebben is azok voltak..

2013. okt. 26. 11:17
 9/17 anonim ***** válasza:
En is ebben szenvedek, hogy fenyeget mindennel, ha elhagyom ezt meg azt csinálja, vagy agressziven ordit, hogy menjek már a francba, mire várok még, kitart vissza.
2013. okt. 26. 11:23
 10/17 anonim ***** válasza:

8-as!

...és honnan lehet biztosra tudni, hogy a fenyegetőző ember csak fenyegetőzik, vagy beteg? Sehonnan.

2013. okt. 26. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!