Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Az élettársam adott nekem és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az élettársam adott nekem és a 19 hónapos fiamnak 13milliót visszaveheti?

Figyelt kérdés
De a kapcsolatunk már régóta rossz. Én egyszer már elhagytam. értelmesen nem lehet vele beszélni a szakitásról mert dührohamot kap. Pedig számtalanszor megpróbáltam. Most ott tartok hogy megfogom a pénzt és lelépek. Követelheti ezt a pénzt vagy feljelenthet?
2013. okt. 25. 20:57
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
87%

Ajándék csak 5 évig követlehető vissza, nem bármikor és bármeddig.

Persze csak ha erről van ajándékozási szerződés.

Mivel ingatlan eladásából van, az illeték már be lett fizetve, vagy ha elég régen az övé volt már, akkor illeték sem terheli. Fogod magad és lelépsz, csak feljelenthet csalásért simán.

2013. okt. 26. 00:15
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez bizony lopásnak számítana. Ő feljelent, hogy leléptél a pénzzel, te pedig nem tudod bizonyítani, hogy ajándék volt.
2013. okt. 26. 07:25
 23/29 anonim ***** válasza:
70%
Ha tudja bizonyitani, hogy az ő ingatlana volt aminek a vételára a te számládra került, akkor nem csak lopás, hanem sikkasztás is lesz a buli. Még kkor is ha a gyerekednek megpróbálsz belőle venni lakást. Simán minden további nélkül meg tud rántani. Egyáltalán azt nem értem, hogy tudsz idáig eljutni.Hiszen nem éhezel, te se , a gyermeked se, van hol laknotok, és más pénzét megpróbálod magadénak elvenni. Szóval nem értelek.
2013. okt. 26. 07:56
 24/29 anonim ***** válasza:

Ezt magyarázza, hogy prőbálja visszaadni, de vissza nem veszi. Arra kíváncsi, hogyha ennek ellenere elhagyja, akkor már lehet mégis visszakövetelné a pénzt. Ha pedig marad, akkor tudja hovatenni (gyereknek ingatlan)

Még mindig nem derült ki, hogy a gyerek az kitől van.

Én felkeresnék egy ügyvédet mindenesetre.

1#

2013. okt. 26. 09:58
 25/29 Jégtánc ***** válasza:
100%
Utald vissza ha nem akarod és ennyi.
2013. okt. 26. 10:30
 26/29 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd békén az Ő pénzét, és csak simán hagyd el.
2013. okt. 26. 15:08
 27/29 A kérdező kommentje:
a gyermek közös
2013. okt. 26. 15:22
 28/29 A kérdező kommentje:
hát a sok bántalmazás után a szeme láttára elégetn és úgy elverném fogy észhez se térne.
2013. okt. 26. 16:49
 29/29 anonim ***** válasza:
Ja de tényleg nem érdekkel a pénz mi. Ha elégeted elköltöd is ugyan úgy büntetendő kategória.
2013. okt. 26. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!