Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az élettársam adott nekem és a 19 hónapos fiamnak 13milliót visszaveheti?
Figyelt kérdés
De a kapcsolatunk már régóta rossz. Én egyszer már elhagytam. értelmesen nem lehet vele beszélni a szakitásról mert dührohamot kap. Pedig számtalanszor megpróbáltam. Most ott tartok hogy megfogom a pénzt és lelépek. Követelheti ezt a pénzt vagy feljelenthet?2013. okt. 25. 20:57
11/29 anonim válasza:
Vissza, és fel is jelenthet lopásért.
12/29 A kérdező kommentje:
nem vagyok pénzéhes ez nem erről szól
2013. okt. 25. 21:38
13/29 anonim válasza:
Kérdés, hogy ő tudja-e bizonyítani, hogy ezt az összeget neked adta? Mert ha igen, fel is jelenthet. Ha viszont nem, akkor nincs jogalapja.
14/29 A kérdező kommentje:
ha nem lenne 1 forintom boldogabb lennék.de midenképp a kisfiamnak veszek valami hazikot és a többi pénzt átutalom a volt párom számlájára.de ugyis elhagyom
2013. okt. 25. 21:59
15/29 anonim válasza:
na de neked van lakásod, az úgyis a gyerekedé lesz. ÉLettársat kirakod, pénzét visszaadod, viszlát.
16/29 A kérdező kommentje:
hát köszöntem a válaszokat a jot is meg a rosszat is.
2013. okt. 25. 22:07
17/29 A kérdező kommentje:
De a másik meg az hogy én nem kértem.ő tisztában van vele hogy nekem ö nem kell.de mégis azt mondja hogy csináljak vele amit akarok.
2013. okt. 25. 22:23
18/29 anonim válasza:
Ha leírod pontosan milyen körülmények között kaptad, készült-e róla valami írás, milyen jogcímen adtad, stb, akkor tudok segíteni, de ennyi információ alapján nem.
A lopásos válaszoló meg simán hülye.
19/29 A kérdező kommentje:
az ö eggyik eladott ingatlanának ára.ami most az én bankszámlámon van.ja papir nélkül él velem.
2013. okt. 25. 22:48
20/29 A kérdező kommentje:
arrol nincs papir hogy nekem adta meg a gyermeknek.
2013. okt. 25. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!