Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha az exem folyton zaklat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az exem folyton zaklat, mert láthatáson kívül is el akarja vinni a gyereket, mit tehetek?

Figyelt kérdés
Van értelme feljelenteni zaklatásért, vagy felesleges?
2013. okt. 24. 17:19
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Csak nehogy visszanyaljon a fagyi.
2013. okt. 25. 17:58
 32/38 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy idegi alapon hány a gyerek, épp ezt akartam írni, de már írta valaki.

És nem véletlen, hogy pont akkor, amikor haza viszi hozzád.

Te írtad, hogy nem hülye a gyerek. Pontosan, nem hülye, ne is nézd annak. Pontosan tudja, hogy vélekedsz az apjáról. Jól érzi magát, és hazamegy, erre szembesül a te véleményeddel. Lelkiismeretfurdalása lesz, mert téged is szeret, és részedről süt, hogy őt nem szabad szeretni, szóval egyfajta kettősség van benne, mert az apját is szereti. Ezt nem bírja feldolgozni, az idegesség miatt hány.

Lásd be, hogy TÖNKRETESZED A GYEREKED LELKILEG. Ezt hívják úgy, hoghy mérgező szülő.

2013. okt. 25. 18:08
 33/38 anonim ***** válasza:

Tanulságosak a válaszok, de szerintem a többsége nem járt hasonló cipőben, ez látszik némelyik kritikán.

Sajnos ilyen helyzetben nagyon nehéz megtalálni az egyensúlyt. Az biztos, nem helyes a gyermeket a szülő ellen hangolni, mert ha nagy lesz, magától rájön mindenre. De az is biztos, hogy nem kell szentképet csinálni az apából. Aki választott, hogy elhagyja a családot, az legyen tisztában a velejárójával is. Én ebben a dalban vagyok (gyerekkel elhagytak) és az elejétől fogva kialakítottam a láthatás gyakoriságát, ugyanis a gyerek életében fontos a rendszeresség, hogy pontosan tudja, mikor találkozik az apjával. Olyankor szólok neki, és várja a találkozást. Egyéb napokon nem izgatja fel magát, hogy mikor jön az apja. A heti kedd d.u.-i láthatás meghiúsult, de nem én akadályoztam meg, hanem az apuka egy hetek óta már várt buli miatt kihagyta ezt a lehetőséget. Csak este hívott fel, amikor már úgyis letelt volna a láthatás, és megkérdezte, másnap elviheti-e a gyereket. Elfogadható magyarázatot nem adott, hogy miért nem jött, inkább támadó volt. Őszintén, ki az közületek, aki ezek után másnap odaadta volna a gyereket???

2013. okt. 26. 16:41
 34/38 anonim ***** válasza:
33. miért nem teremtetted le az exed (megérdemelte volna) aztán meg odaadod másnap a gyereket? A gyerek nem büntetési eszköz, bármilyen unfair is veled az ex!!
2013. okt. 26. 16:48
 35/38 anonim ***** válasza:
Sajnos, az, hogy velem ilyen, az egy dolog, de a gyerekkel volt unfer. Most nem szóltam a gyereknek, hiszen tudtam erről a buliról és vártam a keddet, milyen kifogással áll elő. A helyzet az, hogy leteremteni nem lehet, mert abban a stádiumban van, hogy baromira nem érdekli, amit beszélek, és a mondandóm nem érne célba, ugyanis lelkiismerete nem igen van. Tudtára adtam, hogy tudok a buliról és meg is kérdeztem, hogy ugye ezért nem viszi el. Az a szép, hogy erről már rég tudtam, és belementem a játékba. Most épp kórházba fekszik és a múlt pénteken felhívott, hogy nem tudja, kedden hazaengedik-e (de persze tudta, egy kórházban sincs ünnepnapon fiziotherápiás kezelés), ezért odaadom-e vasárnap a gyereket, mert hétfőn befekszik. Persze odaadtam. Épp ezért éreztem úgy, hogy most nem érdemli meg a cserenapot.
2013. okt. 26. 16:59
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
A gyereknek az a legjobb, ha az apja folyamatosan felbukkan és viszi. Ahogyan egy rendes családban is ez van.
2013. nov. 1. 08:15
 37/38 anonim ***** válasza:
74%
Az összes "anyát", aki nem adja oda a gyerekét az apjának AKI TELJESEN UGYANOLYAN SZÜLŐ mint az anya (csak ezek szerint normálisabb), kilőném a holdra, gyűlölködjenek ott egymással.... Szánalmas, milyen nők képesek gyereket szülni...
2013. nov. 1. 08:17
 38/38 anonim ***** válasza:
23%
A 35-ös nagyon durva, mintha valami tárgyról beszélne, amit néha kölcsönad az exének, de ha nem úgy viselkedik, ahogy neki tetszik, akkor nem. Szegény gyerek, az apjánál sokkal jobb helye lenne, ennél csak jobb lehet.
2013. nov. 1. 10:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!