Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az exem folyton zaklat, mert láthatáson kívül is el akarja vinni a gyereket, mit tehetek?
Biztos, hogy idegi alapon hány a gyerek, épp ezt akartam írni, de már írta valaki.
És nem véletlen, hogy pont akkor, amikor haza viszi hozzád.
Te írtad, hogy nem hülye a gyerek. Pontosan, nem hülye, ne is nézd annak. Pontosan tudja, hogy vélekedsz az apjáról. Jól érzi magát, és hazamegy, erre szembesül a te véleményeddel. Lelkiismeretfurdalása lesz, mert téged is szeret, és részedről süt, hogy őt nem szabad szeretni, szóval egyfajta kettősség van benne, mert az apját is szereti. Ezt nem bírja feldolgozni, az idegesség miatt hány.
Lásd be, hogy TÖNKRETESZED A GYEREKED LELKILEG. Ezt hívják úgy, hoghy mérgező szülő.
Tanulságosak a válaszok, de szerintem a többsége nem járt hasonló cipőben, ez látszik némelyik kritikán.
Sajnos ilyen helyzetben nagyon nehéz megtalálni az egyensúlyt. Az biztos, nem helyes a gyermeket a szülő ellen hangolni, mert ha nagy lesz, magától rájön mindenre. De az is biztos, hogy nem kell szentképet csinálni az apából. Aki választott, hogy elhagyja a családot, az legyen tisztában a velejárójával is. Én ebben a dalban vagyok (gyerekkel elhagytak) és az elejétől fogva kialakítottam a láthatás gyakoriságát, ugyanis a gyerek életében fontos a rendszeresség, hogy pontosan tudja, mikor találkozik az apjával. Olyankor szólok neki, és várja a találkozást. Egyéb napokon nem izgatja fel magát, hogy mikor jön az apja. A heti kedd d.u.-i láthatás meghiúsult, de nem én akadályoztam meg, hanem az apuka egy hetek óta már várt buli miatt kihagyta ezt a lehetőséget. Csak este hívott fel, amikor már úgyis letelt volna a láthatás, és megkérdezte, másnap elviheti-e a gyereket. Elfogadható magyarázatot nem adott, hogy miért nem jött, inkább támadó volt. Őszintén, ki az közületek, aki ezek után másnap odaadta volna a gyereket???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!