Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált anyák! Miért utáljátok annyira ha az ex-el van a gyerek a láthatáson?
én azert nem szeretem,mert uszítja ellenem a gyereket.meg fűzögeti h költözzön hozza,engem akar bemocskolni a gyerek elött.
féreg.
Egyáltalán nem bánom, ha a lányom az apjával van. Szeretnek együtt lenni, mindig kitalál valami programot. Emellett tanul is vele, vannak szabályok ott is. Sok elvált anyuka emiatt nem szereti, ha a gyerek az apjával van: 2-3 napig mindent szabad, hajnalig tv, chips, cola, hamburger. Ha dolgozat van hétfőn azt is leszarja az apa, az ő idejében ne tanuljon a gyerek.
Nem engedem a gyerekem idegen közelébe. Akkor sem, ha történetesen a férjem új barátnője. Ezért ha annyira komoly a kapcsolat, hogy már bemutatja őket egymásnak, nem nagy kérés hogy én is beszélgethessek vele. Természetesen ez fordítva is igaz: az exem megismerte a páromat, mielőtt hazavittem a fiamhoz.
Kedves utolsó!
Bárcsak te lennél az ex! Nálunk pont azért ordít az ex,ha valamiért rászólunk a gyerekre, azt mondja az ő gyerekére csak ő szólhat más nem,még az apja sem. És én is beakartam mutatkozni nekem,de ő közölte hogy nem kíváncsi egy olyan nőre aki szóba áll egy olyan idiótával mint a volt férje.
Igen, rosszul írtam :-)
A lányom van a volt férjemtől, ő jár láthatásra. A páromtól van egy fiam, biztos ezért írtam el a végén.
1:"eleinte ő volt féltékeny rám...nem én őrá....mondjuk elég csúnya szegény.."
Aha, megis vele van az exed, es nem veled :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!