Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az exem folyton zaklat, mert láthatáson kívül is el akarja vinni a gyereket, mit tehetek?
Esetleg kompromisszum, hogy kevesebb gyorskaja és több lecke, akkor mehet a gyerek többet is?
(én a helyedben örülnék ha az előírtnál többet szeretne a csemetéjével lenni)
Nem hülye, magától is van annyi esze hogy ezzel nekem tesz rosszat. Ezért csinálja.
Igen, akadályoz a mindennapokban, amikor itt áll az ajtó előtt. Akkor feljelentem, köszönöm.
Igen, nem tudjuk a részteteket, Te tudod.
Nem tárgyalóképes?
Többre mennél egy mediációval például, mint a jogi úttal, mert ez érzelmi ügy.
Gondold magad szerencsétlen kicsi gyereked helyébe. Szereti az apját és az anyját. Erre az egyik azzal fenyegetőzik, hogy feljelenti a másikat.
Nem tudom, neked milyen szüleid voltak, esetleg ők is ilyenek, mint te, és onnan j9ön ez a viselkedés, de amikor te voltál kicsi, és nálatok ment volna ez, hogy anyukád azzal fenyyeget, ha feljelenti apukádat, te mit éreztél volna?
Tudod, hogy magad ellen neveled a gyereket? A gyerek szemében az apa lesz a jó fej, anya meg a szemét, aki nem akar vele engdeni. Pont az apuka malmára hajtod a vizet, és elmarod magad mellől a gyerekedet.
Ha az apa link, néha jön, néha nem, akkor ezt agyerek magától is észre fogja venni. Nem hülye. Így viszont te leszel a gonosz búnbak. És igaza van.
Honnan tudná a gyerek, hogy feljelentem meg hogy vitázunk? Nem hiszem, hogy lehallgatná a telefonom vagy gondolatolvasó lenne.
Pontosan, a gyerek nem hülye: tudja, hogy az apja döntött úgy, hogy elmegy, hogy új családja legyen. Az nem jött be, most kéne neki a régi. És persze chippsel meg gyorskajával meg hajnalig tv-zéssel akarja visszacsábítani a gyereket. És inkább leszek gonosz anya, minthogy a gyerekem rendszeresen ilyen szemetet egyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!