Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megromlott házasság, kisgyerek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megromlott házasság, kisgyerek a családban. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy 8 hós babánk, nagyon vártuk őt. Rengeteget dilgizik, aztán ha itthon van akkor 6-7 órát fát vág. Alig jut idő ránk. Mindig mindenen spórol pl. nem vehetek semmi ruhát mert nincs rá keret, de arra van hogy a kocsi felnijét újítsuk fel. Ezt is megértem, meg a sok kinti munkát is. Múltkor a fejemhez vágta hogy 500 ft os csokit ne egyem meg mert azt az egyik rokonnak vettük. rám nincs pénz de a családját, barátját vendégül látni arra igen. Most megint balhé van, elmondtam neki normálisan hogy hiányzik már nagyon, hisz alig vagyunk együtt. Egész nap nincs kivel beszélnem., csak egy kis boldogsághormonra vágynék este egy kis csokira. Bent nem segít semmit.Erre lehurrogot hogy nem igaz nem most is bejött 3kor elégedjek meg ennyivel, nincs oénz sem és kész. szeretném elmondani neki a gondonat, de nindig összeveszik, nem leher szépen megbeszèlbi. mással sem tudom a gondimat megbeszélni, mert akkor azt kibeszélésnek tartja. A legidegesítőbb hogyha összeveszünk akkor nem tud semmit csinálni xsak aludni. ilyenkor otthagyja a babát mindegy hogy neki szüksége van az apjára vagy sem. ilyen egy apa? Kinek mondjam el ha gondom van? egyébként nem állunk rosszul csak nindig beosztja hogy mit akar venni és én abba már nem férek bele, pedig gyedet adok hata én is.Szinte mindennao vitatkozunk, ez a kicsinek sem tesz jót. Már a váláson gondolkozom. Szerintetek mit tegyej vagy én látom rosszul?
2013. okt. 23. 21:51
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
29%
borzasztó a helyesírásod.
2013. okt. 23. 22:05
 2/25 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem rosszul hisztis kedved van egyszerűen.

Dolgozik az a baj, megcsinálja a fát,hogy legyen meleg az is baj, nem segít bent az a baj, spórol az is baj. Mintha valami tini lennél aki a szülei miatt hisztizik.

2013. okt. 23. 22:10
 3/25 anonim ***** válasza:
50%
Minek kellett annyira gyerek, ha ilyen rosszul álltok? Előbb félre kellett volna tenni. Most már mindegy, húzd meg a nadrágszíjat, aztán amint lehet menjen a gyerek bölcsibe, te meg dolgozni, másképp nem fog megváltozni a helyzet.
2013. okt. 23. 22:12
 4/25 anonim ***** válasza:
50%

A melléütés nem helyesírási hiba, ha már itt okoskodsz.

Kérdező, sajnálom, okosat nem tudok mondani :( Csak mostanában változott meg, vagy korábban is ilyen votl?

2013. okt. 23. 22:12
 5/25 dani900 ***** válasza:
36%

Gondolkozol a váláson?

És mennyi fölösleges időd van a hátralévő életedből? Csak mert ketyeg az óra, miközben érzed, hogy mit kéne tenned, de nem teszed, az azt jelenti, hogy van bőven elpazarolni való időd. Vagy tévedek?

2013. okt. 23. 22:14
 6/25 anonim ***** válasza:
51%
Hány évesek vagytok mióta vagytok együtt?
2013. okt. 23. 22:17
 7/25 anonim ***** válasza:
38%

# 5/6

Ja persze ha mindenki elválna egy csoki miatt akkor minden gyerek csonka családba nőne fel,mert senki nem maradna együtt.

2013. okt. 23. 22:19
 8/25 anonim válasza:
60%
Szerintem ülj le vele beszélgetni, mert elöbb utobb tuti "mással" fogod megbeszélni ... Neked is ugyanúgy jár a pénz. Egy nőnek is kell sok cucc, smink stb. Költs magadra is,mennyettek el kisgyerekkek kicsit nézelődni,a környezetedből kiszabadulni. Vagy baratnovel,esetleg gyerekes anyukakkal sétálni.
2013. okt. 23. 22:20
 9/25 anonim ***** válasza:
43%
A zsugori embernél rosszabb nincs. Lépj. Most még tudsz, míg kicsi a gyerek. Később nem fogsz tudni.
2013. okt. 23. 22:24
 10/25 anonim ***** válasza:
20%
a gyereket vágjátok be egy árvaházba ti meg váljatok el. amúgy ha nyolc hónapos a puja akkor éppen ideje visszamenni dolgozni. elég volt már a láblógatásból.
2013. okt. 23. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!