Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Újszülötteknél mennyi láthatás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újszülötteknél mennyi láthatásban lehet megegyezni?

Figyelt kérdés

Az apa megcsalt a terhesség alatt, de a gyereket látni akarja. Kijelentette, hogy minden nap jönni fog, de ezt biztos, hogy nem fogom engedni.

37 hetes kismama

2013. okt. 9. 17:43
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
39%
Elárulod hogy miért futtatod ezzel a faszival a köreidet. Ha már ki nyitottad a szádat, és közölted vele a terhességed, akkor most már ne játsz szinházat.Szeretni jobban nem fog, ti sosem lesztek normális kapcsolatban-még ha egy fedél alatt is fogtok élni, de a gyerektől legalább a lehetőségét ne vedd el, hogy az apját ismerje.
2013. okt. 9. 19:36
 22/39 A kérdező kommentje:
persze, h közöltem vele, mivel a legelején még normális volt, aztán bekattant és kezdődött minden sz.r...
2013. okt. 9. 19:38
 23/39 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon sajnálom ami veled történt, sok erőt és kitartást kivánok neked! Nem tudom milyen láthatás illeti meg az apát, viszont felnőtt emberek vagytok, meg lehet ezt beszélni biróság nélkül is. Mondd meg neki hogy napi szinten semmiképp, viszont egy héten x alkalommal x időre jöhet meglátogatni a babát. Tudod már hogy lesz ha megindul a szülés? Van segitséged aki bevisz téged? És ha kiengednek akkor az első időkben van aki segitsen?
2013. okt. 9. 19:43
 24/39 A kérdező kommentje:
nem is szeretnék bíróságra menni, csak kíváncsi voltam mások véleményére is, de úgy látom nem sokan vannak, akik megértenek, ha én a helyükbe lennék, akkor is így gondolnám, ahogy most, sztem jogos a sértettségem. persze próbáljuk majd megbeszélni, meglátjuk... igen van segítségem, köszönöm!
2013. okt. 9. 19:50
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

A sértettséged jogos, ezt szerintem senki nem vitatja.

Ha ott lesz, akkor kérd majd meg hogy segítsen: ő pelenkázzon, altasson, fürdessen, vásároljon be nektek, bármi ami éppen kell. Hamar kiderül, mennyire gondolja komolyan a dolgot.

2013. okt. 9. 19:55
 26/39 anonim ***** válasza:
59%

Sok az álszent válaszoló. Bezzeg, ha velük történt volna ez akkor már más lenne a helyzet! Ne foglalkozz velük, Kérdező.

Egyébként a helyedben, én sem engedném a minden napos látogatást. Átvert mikor a legnagyobb szükség lett volna rá...undorító.

2013. okt. 9. 20:28
 27/39 anonim ***** válasza:
53%
Sokan nem tudják külön választani az apa és a férj szerepet.Férjként megbukott,apának még lehet jó.Téged nem szeretett eléggé,hogy veled maradjon,de a gyerekével törődni szeretne.Az övé is a gyerek,így megteheti.A sértettséged rajtad kívül senkit nem érdekel,főleg nem fogja a gyerekedet,mikor nagyobb lesz és megkérdezi,hogy neki miért nincs apukája.Akkor mit mondasz neki? Apu megcsalt,aztán látni akart téged,de én megsértődtem rá,így nem jöhetett?Nem érzed,hogy ez így nem normális?Joga van a gyerekéhez,ezt a bíróság is a tudtodra fogja adni.Valószínűleg megállapítják,hogy mikor láthatja a gyerekét,de,ha tényleg szeretné miért tiltanád meg,hogy mindennap vele legyen? Mert téged megcsalt?Mert megijedt az apaságtól?Te nem ijedtél meg a terhesség alatt egy percre sem?Még a legjobb anyákban is felmerül a terhesség alatt,hogy biztos,hogy akarom én ezt,biztos,hogy elég jó leszek erre a feladatra?A szerelem elmúlt,az apai érzések erősödtek,ennek kellene örülni,mert így van a legkisebb esély arra,hogy csonka családnak élje meg a gyerek ezt az állapotot.
2013. okt. 10. 07:31
 28/39 anonim ***** válasza:
55%

26-nak igaza van, sok az álszent válaszoló. Ha velük történne hasonló, nem hiszem, hogy tárt karokkal fogadnák az apukát, mintha mi sem történt volna.

Kérdező, én sem engedném minden nap jönni, ha bepánikolt a gyerektől és a legcsúnyább módon átvert amikor terhes vagy, akkor viselje a következményeket...undorító, amit művelt, és most azt hiszi átjáróház az életed, hogy úgy sétál ki-be, ahogy ő akar? na nem, most már te szabod a feltételeket!

2013. okt. 10. 08:45
 29/39 anonim ***** válasza:
50%

27-es, akkor is így beszélnél, ha téged csaltak volna meg terhesen? Kétlem...

Igen, lehet hogy egy nő is megijed, hogy vajon milyen lesz gyerekkel, de attól még nem bújik rögtön ágyba más pasival...nem vagyunk állatok, akik csak az ösztöneik után mennek.

2013. okt. 10. 08:55
 30/39 anonim ***** válasza:
66%
Akik azt mondtak hogy mehessen minden este furdetni az apuka. Es ha a kerdezonek uj kapcsolata lesz(mert hat minden joga megvan) akkor ahelyett hogy estenkent az uj parjaval(aki gyerekkel egyutt akarja ot) furdetnek a gyereket akkor hogy nezne ki ha apuka anyuka + az uj partner egyutt furdetik a gyereket... szoval erre is gondolni kell, hogy ha lesz uj kapcsolata a kerdezonek. szerintem a heti 2-3 alkalom is eleg aztan ha kesobb nagyobb lesz a gyerek apuka viheti delutanonkent a jatszoterre vagy fagyizni pl. Meg lehet hogy az uj csajtol is osszejon a gyerek aztan akkor ugysem lesz mindennapos latogatas... az sem jo a gyereknek ha az apja szepen lassan lekopik es a mindennapos latogatasaval meg azt is megnehezitene h a kerdezo uj kapcsolatot kezdjen
2013. okt. 10. 09:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!