Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Újszülötteknél mennyi láthatás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újszülötteknél mennyi láthatásban lehet megegyezni?

Figyelt kérdés

Az apa megcsalt a terhesség alatt, de a gyereket látni akarja. Kijelentette, hogy minden nap jönni fog, de ezt biztos, hogy nem fogom engedni.

37 hetes kismama

2013. okt. 9. 17:43
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jobb lenne, ha valahogy megegyeznétek. Akkor legalább akkor menne, amikor neked is jó.

Ki tudja, a bíróság mondjuk megadja neki kedden és csütörtökön 16-20 óra között - akkor majd előtte szoptatsz, altatsz, gondolom pihenni nem nagyon akarsz majd a jelenlétében. Ez neked sem lenne jó.

2013. okt. 9. 18:18
 12/39 anonim ***** válasza:
46%
Nézd Kérdező (#5), ha te úgy gondolod, hogy a saját sértődöttséged felülírja a gyerek érdekét, akkor hajrá... bár persze igazságtalan vagyok én is, mert nem tudjuk, hogy 1-2 alkalomról volt szó vagy párhuzamos viszonyról, ahogy azt se, hogy ő lépett le, vagy Te küldted el...
2013. okt. 9. 18:23
 13/39 anonim ***** válasza:
63%
azt legalább engedni fogod, hogy elismerje az apaságot?
2013. okt. 9. 18:40
 14/39 anonim ***** válasza:
58%
Te is kivalo anya leszel, ha a sajat sertettsegedet elobbre helyezed a gyereked erdekenel...
2013. okt. 9. 18:43
 15/39 A kérdező kommentje:
pontosan nem tudom mióta tart, mert nem is tőle tudtam meg a dolgot, és igen, párhuzamos viszony volt, de kb félidős terhes lehettem, mikor elkezdődött, vagy előbb is... és nem azt mondtam, h el akarom tiltani a gyerektől, csak ha terhet jelentett volna neki a gyerek, akkor most se legyen ideje minden nap apáskodni, mert a terhesség alatt is végig le..arta, h mi van velünk.
2013. okt. 9. 18:55
 16/39 A kérdező kommentje:
és sztem van okom igen is a sértettségre, mivel hónapokig a pofámba hazudott, és mellette járt máshova is. egy ilyen apa nem lenne nagy veszteség... de még mindig azt mondom, h nem akarom eltiltani, csak érezze a tetteinek a súlyát.
2013. okt. 9. 18:57
 17/39 anonim válasza:
61%

Nem is értem ezeket a reakciókat...nem azt mondta a kérdező, hogy az apa soha nem láthatja a gyereket hanem, hogy nem engedi a minden napos látogatást...szerintem ez teljesen normalis egy ilyen helyzetben.

A másik fele, hogy nem szép egyáltalán egy 37 hetes kismamanak "gratulálni,hogy milyen jó anya lesz" mikor alapbol padlóra küldték...

2013. okt. 9. 18:57
 18/39 anonim ***** válasza:
38%

Kérdező (#15), de gondolom, akkor mostanra már véget ért az a viszony, mert egy új kapcsolatban élve nem valószínű, hogy felmerült volna a naponkénti látogatás... az már meg szokta haladni jócskán egy "újasszony" ingerküszöbét...

Vagy tévedek?

2013. okt. 9. 18:59
 19/39 A kérdező kommentje:
nincs vége a viszonynak, ezért tartom pofátlan kérésnek, h minden nap jöhessen, másik életet választott, nem tudom, hogy gondolja... és egy eddig normálisnak mondható, 27 éves emberről beszélünk, aki egy 20 éves k..va miatt hagyta el a családját.
2013. okt. 9. 19:02
 20/39 anonim ***** válasza:
53%

"nem tudom, hogy gondolja... "

Kérdező, tipp: várd ki.

"és egy eddig normálisnak mondható, 27 éves emberről beszélünk, aki egy 20 éves k..va miatt hagyta el a családját."

Kérdés, a dolgok jelen szintjén érdemes-e még a miérteken agyalni.

2013. okt. 9. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!