Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újszülötteknél mennyi láthatásban lehet megegyezni?
Az apa megcsalt a terhesség alatt, de a gyereket látni akarja. Kijelentette, hogy minden nap jönni fog, de ezt biztos, hogy nem fogom engedni.
37 hetes kismama
Szerintem jobb lenne, ha valahogy megegyeznétek. Akkor legalább akkor menne, amikor neked is jó.
Ki tudja, a bíróság mondjuk megadja neki kedden és csütörtökön 16-20 óra között - akkor majd előtte szoptatsz, altatsz, gondolom pihenni nem nagyon akarsz majd a jelenlétében. Ez neked sem lenne jó.
Nem is értem ezeket a reakciókat...nem azt mondta a kérdező, hogy az apa soha nem láthatja a gyereket hanem, hogy nem engedi a minden napos látogatást...szerintem ez teljesen normalis egy ilyen helyzetben.
A másik fele, hogy nem szép egyáltalán egy 37 hetes kismamanak "gratulálni,hogy milyen jó anya lesz" mikor alapbol padlóra küldték...
Kérdező (#15), de gondolom, akkor mostanra már véget ért az a viszony, mert egy új kapcsolatban élve nem valószínű, hogy felmerült volna a naponkénti látogatás... az már meg szokta haladni jócskán egy "újasszony" ingerküszöbét...
Vagy tévedek?
"nem tudom, hogy gondolja... "
Kérdező, tipp: várd ki.
"és egy eddig normálisnak mondható, 27 éves emberről beszélünk, aki egy 20 éves k..va miatt hagyta el a családját."
Kérdés, a dolgok jelen szintjén érdemes-e még a miérteken agyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!