A Sudocrem-et újszülötteknél használhatom, vagy akkor jobb valami más gyógyszertári krém?
én gyógyszertárit kenek a babámra. ha boltit választanék, akkor a rossmannost venném.
érdemes elolvasni:
mi a kórházi csomagban kaptunk mintát.
igen, használhatod, de csak akkor használd, ha kell.
jó ez a teszt. jó sz@r. hogy miért? mert a legjobb popsikrém eszerint a desztillált víz. abban sem kőolaj származék, se illatanyag, se semmi. éljen.
egy popsikrém tesztnek nem azzal kellene (legalább érintőlegesen) foglalkoznia, hogy mennyire jó a popsi krémezésére????????
Ha számít a pénz, akkor a gyógyszertárit használd szerintem. Nálunk ipari mennyiség fogyott, pedig sosen kentem vastagon, nagyon bevált.
Bepanthen akkor jött mikor kipirosodott nagyon ritkán(a Neo nem használt).
megdöbbentem a válaszokon, ne haragudjatok!
sudocrem NEM JÓ POPSIKRÉMNEK!!!! hámosító, tilos nemiszerv környékére kenni!!! még a lányok nunija is összenőhet tőle (na meg a neogranormontól és társaitól) nemhogy a fiúk fütyije!
természetesen használhatod hámsérülésre, ekcémás foltokra, égési sérülésekre, allergiára, ami rá van írva arra. de popsikrém helyett nem szabad használni!!!
Én is azt ajánlom inkább,hogy gyógyszertárit használj!
Én születésétől azt használom,most 14 hónapos és gyönyörű a popsija!Gondolj bele....ha minden nap Sudo-val kened,hozzászokika bőre és akkor mivel fogod kenni ha tényleg kiütéses,piros lesz neki???
van egy barátnőm,ő is a kislányának ezzel keni már születésétől kezdve,mondván,hogy ő mindenből a legjobbat,a legdrágábbat akarja a babájának!!....Ja csak most meg fogzik ezerrel a kiscsaj és már aSudo sem használ,se neogranormonn,se Bepanten semmmi,semmi,semmi!A kislány meg őrjöng mert marja a pisi a kipirosodott fenekét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!