Melyik krém jobb:a Bepanthen vagy a Garmastan? Vagy mit vegyek bimbóvédő krémet?
A Garmastan tökéletes! Csak elképzelhető, hogy a baba az elején nemtetszését nyilvánítja ki. (lemosva is megérezheti az ízét) De ha éhes, nem lesz gond.
Egyébként a legjobb szer erre a problémára az idő. Amíg meg nem edződik a mellbimbó, addig sajna könnyen felrepedezik. Nekem is nagy probléma volt ez. Vígasztaljon, hogy csak pár hétig vagy napig lesz a szoptatás kellemetlen emiatt. Ne használj szárító szappant, csak tiszta vízzel mosd le a bimbót.
Ja, s ne aggódj, szoptatás után (azaz elválasztás után) visszaáll a bimbó eredeti érzékenységére, finomságára. A kezdeti sebesség, keménység a beedződés után megszűnik. :-)
Sok sikert! :-)
Ezt a kérdést tedd fel a szoptatás témakörbe is. Ott már tapasztalatokat is olvashatsz. :)
Én Bepantent vettem.
34km
A mellbimbóra a legjobb "gyógyszer" az anyatej és a babanyál. Ne mosd le szopi után a bimbót, csak tiszta vízzel fürödj (legalábbis a melledet ne érje más) és fürdés után nyugodtan kenj szét a bimbón egy kis anyatejet. A legtökéletesebb védelem.
De ahogy előttem írták, ha semmit nem teszel, akkor is hozzá fog edződni a melled a szoptatáshoz, csak kell egy kis kitartás.
Én is Garmastant vettem, mert azt mondták, az majd jó lesz. Sosem használtam, mert szerencsére nem kellett. Már le is járt a szavatossága... :-S
Szerintem te is csak akkor vegyél, ha tényleg szükséges.
Szia!
a Bepanthen popsi kenőcs , a Garmastan pedig a mellbibó kisebesedésőre való.
A Garmastan kenőcsöt a házi orvossal fel lehet íratni receptre és akkor kb 600 FT körül van az ára.
36 hetes pocakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!