Testápolo krém vagy valami terhes csikok elleni krém a jobb? Kinek mi jött be? Vagy ez a börtöl is függ?
szia!!
én az elején direkt csíkok elleni krémet használtam, a fenekem meg a cicijeim alja így is az lett. a 30. héttől sima testápolót használtam és nem lett több, akkor már úgy gondoltam mindegy :) szóval ez szerintem bőrtípustól is függ meg mndenkinél más lehet!!
nekem a gentikus mondta a következőt...h fejen is állhatok, mert nem krém hanem genetika függő, nézzem meg női rokonaim hasát .nekem semmi csík nem lett pedig hatalmas pocim volt, anyának nagyimnak se volt csíkos, de megnyugtatásból kentem milupa terhességi krémmel, az jó volt ha krém nevet akarsz:)
ja s ssztem ha nem 20-30kg hízool akkor mégjobban vcsökkented esélyt h csíkos légy
én fürdés után babaolajjal kenem be. sokkal hidratáltabb lesz a bőr, mint bármilyen testápolóval. bár néha szoktam még kenni terh.csík elleni krémmel az oriflame-től, jó az illata :)
a mellem csíkos lett, mert az még az elején megnőtt - akkor még nem kentem semmit semmivel-, de a hasam még mindig nem lett csíkos, a 35 hétben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!