Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit csinálnál?
Figyelt kérdés
Van egy férjem, két éve vagyunk házasok. Tavaly októberben született a kislányunk. Amióta megszületett azóta a férjemmel megromlott a házasságunk. Szeretem Őt, de nagyon megváltozott. Nagyon jó ember amúgy, szereti a kislányunkat. De velem nagyon más lett, közeledni sem közeledik felém. Azt azért hozzá teszem hogy sokat dolgozik és ő ezzel takarózik hogy fáradt, csak az a baj ezzel hogy minden másra van energiája csak rám nincs. Kész vagyok... A szüleimmel is teljesen más lett, ellenséges velük, pedig nagyon jó volt köztük a kapcsolat, míg meg nem született a kislányunk. Az eszem azt mondja hogy külön jobb lenne, mert ezek miatt sokat veszekszünk. De a szívem meg megszakadna ha elhagyna. Nemtudom mit csináljak???!! Nem akarok tíz év múlva rájönni arra, hogy jobb lett volna már most külön élni az életünket... :-( Olyan sokszor elmondtam Neki mi bánt, azt mondta változtat, de sose történik semmi minden ugyanúgy megy tovább. Nehéz...2013. szept. 21. 22:26
1/2 anonim válasza:
Hiszen szeretitek egymást. Miért tépnéd szét ezt? Próbálj levenni a sok munkájából - vállalj otthonra munkát, dolgozzon ő kevesebbet. A házasság, család ilyen.. egy idő után eggyé válik a kis társulat- és nem lehet azt, amikor egy héten egyszer végre találkozunk, azt a boldog randira repülést már többé eljátszani. Ha változtatnál - egy darabig újdonság lenne, és elég hamar beállna ugyanez. Mintha egy régi ismerősömet hallanám.. Szerették egymást, kicsit unalmas, de végtelenül rendes férj.. szétszakította, kaland jobbra-balra, sok sírás szenvedés (a gyereknek is) és tíz év után egyszer csak azt mondta: Nem tudtam, hogy milyen boldog voltam akkor..
2/2 anonim válasza:
Nem normális a jelenlegi viselkedése. Ha úgy érzed, hogy egyedül nem tudsz megbírkózni ezzel, akkor keressetek fel egy párterapeutát. Nem szégyen odamenni, lehet hogy csak kis apróságról van szó és simán átbillent titeket ezen az időszakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!