Ha pár évvel visszamehetnél az időben, mi az amit másképp csinálnál/kihagynál az életedből? (Életkort is írjatok. )
Sok mindent másképp csinálnék
- nem lennék naiv kislány
- azt tanulnám amit én szeretnék és nem azt amit az apám
- sosem megyek férjhez
- később szülnék
- nem hagynám abba a sportot amit évekig csináltam.
40/N
Hálás vagyok, hogy ezt mondhatom, bár még fiatal vagyok:
Nagyon semmit se!
15/L
Én ha valamennyit visszamennék, akkor a mai fejemmel természetesen, de visszamennék 10-12 éves koromba, és onnantól kezdve tudatosan készülnék arra, mit is szeretnék majd csinálni, jobban tanulnék (bár nem voltam rossz azért, legalább a hármas megvolt, de inkább 4-5, viszont képes lettem volna többre is), versenyekre járnék, meg néhány dolgot a magánéletemben is másképp csinálnék.
Egyébként viszonylag elégedett vagyok az életemmel, és ki tudja, ha akkor másképp döntök, most hol lennék. Lehet, hogy rosszabb lenne. Lehet, hogy nem. Épp tegnap néztem egy videot Stephen Hawkinggal, az élet értelméről és a szabad akaratról beszél, érdekes kérdéseket boncolgatva.
- Legelőször is angolt jelöltem volna be a jelentkezési lapon középiskolába.
- 20 éves koromig letettem volna az angol középfokút
- Másik fősuliba jelentkeztem volna és kihagynám az OKJ-t.
- Nem fecsérelném a drága időmet 4 évig egy reménytelen szerelemre.
- Nem hagynám el magam. Szintén ezzel a reménytelen szerelemmel kapcsolatos.
Most igyekszem mindent behozni.
23/N
megölelném apukámat és elmondanám neki, hogy nagyon szeretem :'(
sajnos nem tettem meg, amíg lehetett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!