Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha visszamehetnél az időben, akkor máshogy kérnéd meg a párod kezét? Lányok, szeretnétek, ha máshogy történt volna?
Pont ugyanúgy szeretném, hogy megkérje a kezem, mint ahogy történt annak idején. Semmit nem változtatnék meg. Igazi szép, tiszta érzelmekkel, egymás szemébe nézve. Még most is emlékszem a hangjára, tekintetére. (Pedig már nem ma történt :-))
Ha ajánlhatok valamit, kedves fiúk: a térdre ereszkedéssel egybekötött virágcsokor, gyűrűsdoboz, stb. átadás szerintem határtalan giccs. Nekem biztos, hogy a gyomrom fordult volna föl egy ilyen lánykéréstől. De nem kell rám hallgatni, engem már nem kell meghódítani :-)
köszönöm az eddigi válaszokat.
várok még továbbiakat!
nekem is jó volt igy,megkérte apuéktól a kezem,aztán étterembe mentünk és ott megkérte az enyémet is,olyan szöveget mondott,hogy hihetetlen,nem is tudtam hogy van ilyen romantikus énje is:-)
végigfut a hideg a hátamon,ha visszagondolok:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!