Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy történt az eljegyzés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy történt az eljegyzés, miket éreztetek hirtelen?

Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 21:06
1 2
 1/11 anonim válasza:
92%
Megvettük a gyűrűket , elindultunk haza aztán izgatottak lettünk és az első piros lámpás kereszteződésben felhúztuk egymás ujjára még a csók épp belefért. Nem volt romantikus de tök jó volt hozzánk ez- így illett. :-)
2010. dec. 29. 21:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én ujjamra a gödöllői kastélyban húzta fel a párom, felejthetetlen élmény volt, bevallom elpityeredtem kicsit :)
2010. dec. 29. 21:19
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Mi is ahogy megvettük a gyűrűket, aznap ahogy hazaértünk már nem bírtunk várni vele és felhúztuk... mint valami két kis szédült tini, akiknek van egy közös titka...pedig már 25ön felül voltunk :DD Szóval az izgatottság, meg a türelmetlenség volt nálunk is:D
2010. dec. 29. 21:25
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi éppen Horvátországban nyaraltunk,és tényleg akár a filmekben,este a tengerparton történt.:)

Felejthetetlen élmény volt!

25N

2010. dec. 29. 21:27
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
Az én pasimnak esze ágában sincs megkérni a kezem...
2010. dec. 29. 21:35
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
Megvettük a gyűrűket, és ott a boltban felhúztuk egymás ujjára majd boldogan hazamentünk az én- később a férjem szüleihez, és bejelentettük. Ennyi volt, semmi cécó.
2010. dec. 30. 19:06
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Idén karácsonykor a szobájában, átadtuk egymásnak az ajándékainkat, és akkor elővette a zsebéből a gyűrűsdobozt, és megkérte a kezemet :)
2010. dec. 31. 02:59
 8/11 anonim válasza:
100%
Helikopteren kérte meg a kezem, a Gellért-hegy fölött. A Citadellánál a szobor lábánál volt egy nagy ponyvára kifeszítve a kérdés... :) A szülők mindenről tudtak és lent integettek nekünk a Citadellánál. Pontban 2010.10.10-én délelőtt 10 óra 10 perckor. (videó van róla)
2010. dec. 31. 07:09
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Születésnapom reggelén, hajnal hatkor megpuszilt és odarakott mellém egy plüsst, amin volt a gyűrűs doboz. Nem gondoltam, h AZ lesz benne, kinyitottam és elakadt a lélegzetem. Ránéztem, Ő mosolygott én pedig elkezdtem sírni :)

Felhúztuk a gyűrűket és sokáig csak mosolyogva néztük egymást az ágyban.

2011. jan. 6. 11:37
 10/11 anonim ***** válasza:
:)
2011. jan. 9. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!