Ha visszamehetnél az időben, megváltoztatnál valamit? Ha igen, mit?
én semmit, mert hiszem h minden okkal történik velünk és akármennyit is szenvedtem akkor nem változtatnám meg, hiszen ha azt a sok rosszat nem éltem volna át akkor lehet h nem lennék ilyen ember, mint amilyen :) 18/L
kérlek írjátok le a korotokat és nemeteket is :)
nem festeném be a hajamat feketére...lol
16/l
Nem születnék meg. 29/F
Ha mégis megszületnék, akkor nagyjából az egész életemen változtatnék óvodáskoromtól kezdve.
az elöttem szólónak igaza van.
de azért amikor 5-ben átirattak új suliba akkor nem lettem volna olyan csendes de azért nem biztos hogy olyan sok dolgon változtatnék mivel a múltam tett olyanná amilyen vagyok és minden hibánkból tanulunk
Mindent, amit leírtál, ahogy jelezted, csak akkor lenne, ha feltételeznénk, hogy csak egy idősík van. Miért feltételeznénk ezt? :)
Egyébként persze, hogy egy ilyen változtatással történne egy leágazás, de akkor ez a mostani ág már nem is érdekelne, csak az új. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!