Mi az a dolog, amit ha visszamehetnél az időben, megváltoztatnál?
Figyelt kérdés
Kérlek normálisakat...Komolyan érdekel,kinek miaz.2010. márc. 23. 17:51
1/7 anonim válasza:
hát, ilyen sok van.
- kapcsolatok
- balesetek
- döntések
konkrétat nem tudok, de van egy két dolog, amit máshogy kellett volna :S
2/7 anonim válasza:
Háááát.... én az egész életemet újra kezdeném...csináltam sok dolgot amit ha nem teszek most sokkal boldogabb lennék...bár igy sem rossz..
3/7 anonim válasza:
nem változtatnék meg semmit, mert ha voltak is apróbb hibáim, szerintem a legtöbből tanultam valamit és ezek formáltak olyanná amilyen vagyok. És olyan hatalmas baromságot még nem csináltam ami olyan nagyon elrontott volna mindent :D De ha visszamehetnék az időben akkor szívesen találkoznék a rokonaimmal akik már meghaltak, de csak nagyon kis koromban találkoztam velük. vagy azokkal is akiket nem is ismertem. :) 15/l
5/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
Uccsó-miért?hogy sikerült?
2010. ápr. 7. 19:30
6/7 anonim válasza:
Én érettségi után elzavarnám magam nyelvvizsgázni :)
7/7 anonim válasza:
Nem néznék meg olyan filmeket, ami nem tetszik és felzaklat. Majd csak később esetleg. Nem 14 hanem 18 évesen, de most 38 éves vagyok, ezért már másabb a helyzet. Tapasztaltabb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!