Ha visszamehetnél az időben és 1 dolgot megváltoztathattál volna, akkor mi lett volna az?
Nem egy dolgot változtatnék meg.
Ha nem baj akkor többet írnék.
1.Nem azzal a Valakivel kezdtem volna el barátkozni...hanem mással..
2.Visszamennék 6.osztály környékére és több jó dolgot próbálnék ki amit akkor nem tettem (de nem kell piára, meg cigire meg bulikra gondolni...nem erre gondolok -Csak jobban kiéltem volna magam!)
3.De legjobban gyerekkoromba mennék vissza-Ott mindent megváltoztatnék.Pl elmentem volna sportolni, vagy ilyesmi..Lényeg, hogy ne lett volna belőlem egy senki!
18/L
Amikor csapatban sportoltam, nem álltam ki a véleményemért, ilyen visszahúzodó tipus voltam. Nah ezen változtatnék, mert azóta átestem a ló másik oldalára, és mindenkit képes vagyok felsőbbrendűsködve kioktatni észérvekkel csak mert más a véleménye. És szerintem ez nem jó, látom, hogy most ez személyiségem legnagyobb hibája. Lehet ha akkor, kicsit vérmesebb vagyok, most ez nem lenne.
19/L
hát én a gyerekkoromat változtatnám meg, más haveri kör, más sulik, több sport, de legfőképp a tanulásomat és arra mennék amit igazán szeretek gépészetre nem építészetre:S
17/f
Többet mozognék. A legjobb barátnőmmel több értelmes dolgot csináltam volna.
13/L
1.nem jöttem volna össze a mostani barátommal
2.jobb kapcsolatot kezdtem volna a húgommal
3. több baráti kapcsolatot kellett volna kialakítanom 15-18 éves koromban
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!