Ha visszamehetnél az időben és 1 dolgot megváltoztathattál volna, akkor mi lett volna az?
2 dolog van, ami szerintem gyökeresen megváltoztatná az életem, ha visszamehetnék.
1. 4 évesen nem tudtam volna meg, mi a se.x, akkor bizonyosan nem álmodom rosszakat, és nem vesztem el a gyermekkorom egy részét. Úgyérzem kicsit ez történt...
2. nem azzal barátkonék, aki tönretett engem, hanem azokkal, akiket most szeretek, így még szorosabb lehetne a köztünk lévő kapcsolat, nem lenne annyi rossz emlékem, és a szívem egy része sem lenne összetörve.
ennyi :D L/13
14:24 Valóban nem a te hibád!! És ne rágódj ezen. ja, és én is sajnálom..
Hátt, én...
1. visszamennék 2- évvel ezelőttre, és nem lennék lusta tanuln és zongorázni:/
2.járnék ifire
3.gimi kezdésekor, 7.-ben nagyobbat alakítanék, magabiztosabb lennék, és több barátot szereznék
4.Megkeresném azt a valamit, ami elvette az önbizalmam, és nagy ívben elkerülném:(
bocs a sok írásért!
általános iskolás koromban többet tanultam volna, korábban kellett volna benőnie a fejem lágyának, de szerencsére nem futottam ki az időből.
a második pasimnak nem könyörögtem volna, és nem sirattam volna meg a "kapcsolatunkat"
hamarabb kezdtem volna el azt a sportot amit űzök olyan 2 évvel, és az utolsó a legfontosabb
helló. :)
Velem kapcsolatban az a helyzet, hogy én nem változtatnék meg semmit sem a múltamban...minden úgy történt, ahogyan annak történnie kellett. Ráadásul kézbe kaptam egy bizonyos dolgot, ami teljesen megértette velem a létezés miértjeit...már csak ezért sem változtatnék semmin, mert akkor lehet ezt meg sem kapom. :)
Egyáltalán mi értelme lenne bármilyen módosításnak? Nem tudhatjuk a jövőt, és amiket leírtak az emberek, lehetséges, hogy a változtatással még rosszabb lenne most...Érdemes ezen elgondolkodni. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Hú sok mindent =)
- nem paráztam volna túl a kapcsolatomat az exemmel és még most is együtt lennénk
- nem csaptam volna be a legjobb barátnőmet és még most is barátok lennénk
- nem ide jelentkeztem volna egyetemre és nem ba.szok el ezzel 2 évet feleslegesen
kb ennyi
Legszívesebben a születésemet.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!