Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha visszamehetnél az időben...

Ha visszamehetnél az időben és 1 dolgot megváltoztathattál volna, akkor mi lett volna az?

Figyelt kérdés
pl: én visszamentem volna 8. osztályos koromig. akkor a nyáron uncsitesóm mondta, hogy nem megyek-e kondiba vele, azt mondtam, hogy nem. már megbántam azt a döntést. ilyenre gondolok. és kort is.
2010. szept. 2. 19:29
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

2 dolog van, ami szerintem gyökeresen megváltoztatná az életem, ha visszamehetnék.

1. 4 évesen nem tudtam volna meg, mi a se.x, akkor bizonyosan nem álmodom rosszakat, és nem vesztem el a gyermekkorom egy részét. Úgyérzem kicsit ez történt...

2. nem azzal barátkonék, aki tönretett engem, hanem azokkal, akiket most szeretek, így még szorosabb lehetne a köztünk lévő kapcsolat, nem lenne annyi rossz emlékem, és a szívem egy része sem lenne összetörve.

ennyi :D L/13

2010. szept. 5. 13:47
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Visszamennék 2003. május 2.ára és nem feküdtem volna le ebéd után aludni, hanem apukámmal maradtam volna, és akkor talán nem hal meg... :_(
2010. szept. 5. 14:24
 23/36 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló: nem hibéztasd magad, mind1 hogy ott vagy velem vagy nem... Ha megkelett halnia, akkor így kellett lennie... Amúgy részvétem :'(
2010. szept. 5. 14:33
 24/36 anonim ***** válasza:

14:24 Valóban nem a te hibád!! És ne rágódj ezen. ja, és én is sajnálom..

Hátt, én...

1. visszamennék 2- évvel ezelőttre, és nem lennék lusta tanuln és zongorázni:/

2.járnék ifire

3.gimi kezdésekor, 7.-ben nagyobbat alakítanék, magabiztosabb lennék, és több barátot szereznék

4.Megkeresném azt a valamit, ami elvette az önbizalmam, és nagy ívben elkerülném:(

bocs a sok írásért!

2010. szept. 5. 20:52
 25/36 anonim ***** válasza:

általános iskolás koromban többet tanultam volna, korábban kellett volna benőnie a fejem lágyának, de szerencsére nem futottam ki az időből.

a második pasimnak nem könyörögtem volna, és nem sirattam volna meg a "kapcsolatunkat"

hamarabb kezdtem volna el azt a sportot amit űzök olyan 2 évvel, és az utolsó a legfontosabb

2010. szept. 5. 22:22
 26/36 anonim ***** válasza:
előző vagyok és 17/L
2010. szept. 5. 22:30
 27/36 anonim ***** válasza:

helló. :)

Velem kapcsolatban az a helyzet, hogy én nem változtatnék meg semmit sem a múltamban...minden úgy történt, ahogyan annak történnie kellett. Ráadásul kézbe kaptam egy bizonyos dolgot, ami teljesen megértette velem a létezés miértjeit...már csak ezért sem változtatnék semmin, mert akkor lehet ezt meg sem kapom. :)

Egyáltalán mi értelme lenne bármilyen módosításnak? Nem tudhatjuk a jövőt, és amiket leírtak az emberek, lehetséges, hogy a változtatással még rosszabb lenne most...Érdemes ezen elgondolkodni. :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. szept. 6. 12:29
 28/36 anonim ***** válasza:
Én hamarabb elkezdtem volna táncolni, és az első szakítás után nem fogadtam volna vissza az exem.
2010. szept. 6. 13:22
 29/36 anonim ***** válasza:

Hú sok mindent =)

- nem paráztam volna túl a kapcsolatomat az exemmel és még most is együtt lennénk

- nem csaptam volna be a legjobb barátnőmet és még most is barátok lennénk

- nem ide jelentkeztem volna egyetemre és nem ba.szok el ezzel 2 évet feleslegesen

kb ennyi

2010. szept. 6. 16:19
 30/36 anonim ***** válasza:

Legszívesebben a születésemet.

21F

2010. szept. 6. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!