Elajándékozta a könyveket, mit csinálnál a helyemben?
A párom felajánlotta, hogy odaadja 4 tankönyvét nekem jövőre, mert minek vegyem meg, ha neki úgyis meg van.
Hétvégén nála voltam, kérdeztem, hogy hol vannak a könyvek, belenéznék, hogy miket fogok majd jövőre tanulni. Erre közölte, hogy "hát őőőő azokat odaadtam xy-nak"..
Hát kössz.. Tankönyvrendelést februárban kellett leadni, neten meg 8000 ft-nál olcsóbban nincsenek meg ezek.. A tankönyvosztásnál meg "csak" 5700 ft körül lettek volna..
Ráadásul mostani végzősöktől sem tudom megvenni, mert ők meg másból tanulták.. A suli meg mindig kevesebb könyvet rendel, pótrendelés nincs, szóval kb esélytelen, barátnőm végigment már ezen, és sehogy sem tudta a sulitól megszerezni.
Jogos, hogy nagyon kiakadtam? Januárban beszéltük meg, hogy nekem adja oda, akkor még megvoltak, erre odaadja valami osztálytársának, hogy neki ne kelljen kifizetnie a könyvtárnak!(az osztálytársa elhagyta vagy mittudomén..)
Nem volt szép tőle, de a helyzeten már változtatni nem tudsz, legfeljebb csak idegeskedhetsz.
Esetleg könyvtárból nem tudnád kikölcsönözni, ami feltétlenül szükséges? Vagy pedig osztálytárs/ csoporttárs könyvét lefénymásolni és bepsiráloztatni. Még olcsóbban is kijöhetsz így :)
Sok ingyenes könyves van, és azoknak osztogatják szét a könyvtári könyveket :(
Azt tudom, hogy jó vastag könyvek, nem tudom, megérné-e másoltatni.. Na meg színesbe kéne, mert nem mindegy, hogy a képen artériás, vagy vénás vérzés van...
Nem leszel kisegítve a válaszommal: tök jogos, hogy kiakadtál.
A fénymásolás jó ötlet szerintem is.
Próbál meg megvenni a neten használtan.
Egyébként igazad van, nem volt szép dolog tőle.
Jártam már így.
azóta ha valamit nekem igérnek,ott helyben adja is ide,addig nem veszem biztosnak mig nincs a kezemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!