Mondanátok olyan könyveket, melyek segítségével helyreállhatna az önbizalmam?
Nekem sincs önbizalmam és úgy érzem nem is lesz soha... Ilyen vagyok.
De ez engem is érdekelne!
Bocsi az offért :)
És jó adalékot adna Csernus Imre könyve is, ha fiú vagy akkor "A férfi", ha lány vagy, akkor meg "A nő".
És állítólag nagyon jól tudnak jellemet, tartást formálni a régi nagy magyar klasszikus regények. Legalábbis többektől ezt hallottam.
Neale Donald Walsch: Beszélgetések Istennel. Most elég csak az első kötet a háromból. A cím ne zavarjon, ennyi erővel lehetne akármi. Ha elolvasod, másként nézed a világot, önmagadat, kapcsolataidat és megváltozik az életed is.
Valószínűnek tartom, hogy könyvesboltokban most nem fogod megkapni, annyira jó, hogy a második kiadás is percek alatt elfogyott. De érdemes utána járni, hogy a kiadó mikorra tervezi az ismételt kiadást. Keresd az antikvárakban, ha valóban erre a könyvre van szükséged, és elég kitartó vagy (15-20 üzlet) találni is fogsz. Nem hiszem, hogy bárki kölcsönadná, fél hogy nem kapja vissza.
a csernus könyve sz art sem ér!!!
csomó van, a bookline-ban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!