Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elhagyott egy másik férfi miatt, van egy közös gyermekünk 2 éves, és nagyon szeretem, természetesen vitte őt is magával. Mennyi esélye van egy apukának a gyerek elhelyezési per megnyerésében?
Figyelt kérdés
A párom elhagyott egy másik férfi miatt, van egy közös gyermekünk 2 éves, és nagyon szeretem, természetesen vitte őt is magával. A párom depressziós, Frontint szed rendszeresen, be is vallotta hogy függője lett a gyógyszernek, sokszor megiszik egy fél üveg bórt vagy többet is, és 2,3 vagy akár 4 szem frontinnal megy aludni. A kapcsolatunk elején járt pszichológushoz is, persze ott hagyta. A kapcsolatunk során többször is említette az öngyilkosság gondolatát. Most kiderült, hogy kb 1 éve van egy 7,5 cm-es ciszta a petefészkén és benne van a pakliban hogy kemóra is kell majd járnia a műtét után. Jelenleg nincs munkahelye és a gyerek bölcsődei indulását sem tudja garantálni. Mindezek fényében, szerintetek mennyi esélyem lenne a bíróság előtt? Nekem meg van minden ami a gyerekneveléshez kell (lakás, munka stb. ) Egy Apuka várja a válaszotokat. Köszönöm előre is!2013. szept. 21. 16:13
21/24 A kérdező kommentje:
A következő email- küldtem el:
Szia!
Szeretném tudni a kislányom tartózkodási helyét pontosan mert sajnos nem tudom hova vitted a gyereket,
továbbá a számlaszámodat ahová küldhetek a gyereknek pénzt, gondolom nincs akadálya.
Köszönöm!
2013. szept. 22. 20:52
22/24 anonim válasza:
A pènzt elfogadja de címet nem nagyon fogja megadni,szerintem
23/24 anonim válasza:
A bor még elmegy, de a fél üveg bór már elég durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!