Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elhagyott egy másik férfi miatt, van egy közös
gyermekünk 2 éves, és nagyon szeretem, természetesen
vitte őt is magával. Mennyi esélye van egy apukának a
gyerek elhelyezési per megnyerésében?
Figyelt kérdés
A párom elhagyott egy másik férfi miatt, van egy közös gyermekünk 2 éves, és nagyon szeretem, természetesen vitte őt is magával. A párom depressziós, Frontint szed rendszeresen, be is vallotta hogy függője lett a gyógyszernek, sokszor megiszik egy fél üveg bórt vagy többet is, és 2,3 vagy akár 4 szem frontinnal megy aludni. A kapcsolatunk elején járt pszichológushoz is, persze ott hagyta. A kapcsolatunk során többször is említette az öngyilkosság gondolatát. Most kiderült, hogy kb 1 éve van egy 7,5 cm-es ciszta a petefészkén és benne van a pakliban hogy kemóra is kell majd járnia a műtét után. Jelenleg nincs munkahelye és a gyerek bölcsődei indulását sem tudja garantálni. Mindezek fényében, szerintetek mennyi esélyem lenne a bíróság előtt? Nekem meg van minden ami a gyerekneveléshez kell (lakás, munka stb. ) Egy Apuka várja a válaszotokat. Köszönöm előre is!
Én inkább azt mondom most felindulásból ne csinálj semmit mert azzal csak ártasz magadnak. Keres egy ügyvédet ő majd mond jó törvényes tippeket ami neked kedvez.
2013. szept. 21. 17:44
12/24 anonim válasza:
Bármin felháborodhatsz, de azt sose felejtsd el, hogy magyarországon élsz. Ha nem keresel, vagy nem találsz magadnak egy jó ügyvédet, akkor beleszarhatsz az egészbe. Itt soha egyetlen bíró se fog a javadra ítélni csak azért mert azt mondod hogy a volt párod gyógyszerfüggő vagy alkoholista. A törvényeket úgy alkották meg, hogy kizárólag ügyvédek tudják a bíróság előtt érvényesíteni a jogaidat, követelésedet. Rendőrségre is ügyvéddel menj mert egyébként páros lábbal rúgnak ki onnan is.
2013. szept. 21. 18:06
13/24 anonim válasza:
"13" mekkora badarságot írtál,
azért mert ma valaki Magyarországon él, és apuka, akkor már semmi esélye a saját gyermekére?? te biztos hogy magányos anyuka vagy, szerintem.
Nagyon jó esélyei vannak hogy nála legyen a gyermek, nem egyet ismerek ahol az apuka neveli a gyermeket..
2013. szept. 21. 18:36
14/24 anonim válasza:
Szerencsére ma már oda kerül ahol a gyereknek jobb. Tessék itt is van egy ahol az apának ítélték. Pedig sem nem gyógyszer függő se nem alkoholista.
nem sok. ez magyarország. tartsd a kapcsolatot a gyerekkel, hogy kötödjön hozzád. ha a nöstény
2013. szept. 21. 19:27
16/24 anonim válasza:
kifingik hozzád kerülhet
2013. szept. 21. 19:28
17/24 anonim válasza:
Mindenképpen tegyél minél hamarabb feljelentést, hogy a feleséged a hozzájárulásod nélkül ismeretlen helyre vitte a gyereket és szerint veszélyben vannak, mert a feleséged rendszeresen gyógyszert szed és gyakran iszik, aminek beláthatatlan következményei lehetnek..
2013. szept. 22. 09:46
18/24 A kérdező kommentje:
Tegnapi nap folyamán küldtem neki egy email-t,bemásolom.
Hello! Ha megtudod oldani, akkor szeretnék a kislányommal Skype-on beszélni vagy csak látni néhány perc erejéig hétfő délután 17:00-kor. Ne hívj légy szíves csak email-ben válaszolj.
Köszike!
Az email-re nem válaszolt, viszont felhívott, és elmondta hogy nem áll rendelkezésére semmilyen eszköz, hogy biztosítva legyen a kapcsolat felvétel csak telefon (nagy szám lenne egy 2 éves gyerekkel telefon beszélgetést lefolytatni). Én megkértem, hogy a telefon beszélgetést hagyjuk abba és legyen szíves emailban reagálni, erre azt felelte, neki nincs ideje.Még mindig nem tudom hova vitte a kislányomat csak azt hogy Pestről Sajószögedre ami nem kis távolság.
2013. szept. 22. 13:38
19/24 anonim válasza:
Önkényesen nem viheti el. nincs joga önhatalmulag dönteni a gyermekelhelyezésről. esélytől függetlenül jelezni kell hatóságok felé mit tett mégpedig ugy hogy ennek irásos nyoma legyen. nem árt ha van tanu. a késöbbiekben pedig minden tettéről kell valami jelentés vagy legalábbis valami dokumentum. az aktaevő burokraták szeretik a vaskos dosziékat
2013. szept. 22. 13:44
20/24 A kérdező kommentje:
A mai napon arra az elhatározásra jutottam, hogy elkezdem a gyerekelhelyezési "pert" (ez eddig sem volt kétséges). Az egészet nem azért teszem hogy könnyítsek a lelkiismeretemen, hanem azért mert nagyon szeretem a kislányomat és én feltudom nevelni tisztességben.
A gyakori kérdések látogatói minden nap figyelemmel kísérhetik (kísérhetitek), hogy mire jutottam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!