Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek, ha a férj félrelé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ha a férj félrelép, a feleség mért a másik nőt hibáztatja, mért nem a férjét, esetleg saját magát?

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 15:33
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
A 8. válaszadónak van igaza! Oda fér be harmadik, ahol problémák vannak, nincs meg a törődés és a figyelem. Ez fordítva is igaz, amikor a nő megy félre. Ha aztán felszívódik idővel a "szerető" lehet utána még bohóckodni, de abból már sosem lesz igazi kapcsolat, ilyenkor válni kell, akár van gyerek (mert egy rossz házasságnak ő issza a levét, nem a felek!), akár nincs. A vagyon meg, hát az osztható.
2009. nov. 10. 20:43
 32/37 anonim válasza:
80%
Egyetlen a hibás, az aki a családját elárulva aljasan megcsalja a feleségét, vagyis a férj. Minden felnott ember felelos a tetteiert, a legundoritobb ezt másra háritani. Ez a férfiak szokása, undorito, gyáva férgek. Legalábbis ez a fajta.
2009. nov. 11. 06:51
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Az én férjem is félrelépett.Pedig semmi gondunk nem volt,mindent megkapott itthon.De igy meg ezért nem volt neki itthon semmi izgalom.Azóta tudom hogy ha mindent megkap egy pasi akkor is félreléphet.Ez másfél éve volt.és több esélye nem lesz,mert nem az volt az első.Ugyhogy az én esetembe nem a 3. a hibás.De egyébként is mindenhez 2 ember kell....
2009. nov. 11. 07:21
 34/37 anonim ***** válasza:
50%

A feleség azért nem mer férjével pattogni, mert neki is

van vaj a fején /rosszabb esetben bőven/. Ha meg véletlenül

még nincs, akkor úgy kalkulál, hogy még lehet...

2009. nov. 11. 15:19
 35/37 anonim ***** válasza:
74%

Vannak dolgok, amikért senki sem hibás. Vagy akár mindenki. Olyan nincs, hogy csak egyik.

A feleség lehet rossz, a férjnek nem kell megcsalnia, a másik nőnek elcsábítania. De ha már az rossz, a férjnek menekülni kell... A másik meg szereti, no akkor...?

A kérdésre válaszolva, a nő a férjét szereti, és lehet jónak tartja. És csak a többi nő nem tudja megfékezni magát.

2009. nov. 11. 18:01
 36/37 anonim válasza:
68%

Sajnos nincs időm elolvasni az összes hozzászólást,de nekem az a véleményem....

Szóval,én már minden szituációban éltem.

-voltam lány,és jártam sráccal-NORMÁLIS.

-voltam lány,és jártam nős férfival- NORMÁLIS?

-voltam férjnél- NORMÁLIS.

-voltam férjnél,volt szeretőm, NORMÁLIS?

-elvált vagyok,van élettársam. NORMÁLIS.-és végre boldog vagyok!!!!!!!!! Nem kívánok semmi mást,csak ezt a helyzetet.

Namármost,addig,míg lány voltam,és nős pasim volt,én voltam a világ k-ja a feleség szerint.(mert persze kiderült a dolog 3 év alatt) A három év pedig nem egy egyéjszakás kapcsolat!

Tehettem én róla,hogy ugyanazt a férfit szerettem meg,akinek már volt egy ?valamilyen? kapcsolata ???

Szerintem nem,főleg 20 évesen. Ma 41 vagyok,és ha a mostani páromnak,(akit imádok,és 20 évet kellett várnom az igazi boldogságra) hirtelen lenne valakije,először a tükörbe néznék(nemcsak a külsőm miatt),hogy ÉNVOLTAMALEGGJOBB 7,5 évig,akkor most miért kell neki más?

Tehát szerintem a feleség és a férj a legtöbb esetben a hibás. Na jó,most nem védem az "olyan lányokat",akik utaznak a barátnők férjeikre,és a pasi pont olyan tipus,hogy "az ész megáll,a feláll".Mert van ilyen harmadik fél is.

....csak ennyit akartam. Van valaki,aki nem ért velem egyett? Szívesen vitába szállok vele!!!!

Köszi..........

2009. nov. 12. 15:57
 37/37 anonim ***** válasza:
90%
Egyettértek az utolsóval. Két éve Én voltam a büdös xy, mert beleszerettem egy nős féfiba, férjes asszonyként. Sokáig nem fékeztük magunkat, de egyszer már nem volt tovább, elváltunk mindketten, soha nem voltunk még olyan boldogok mint az elmult két évben.És ezek nem csak szavak. 36 évesen végre nő lehetem mellette és Ő férfi mellettem. De a volt párok ezt sosem tudták megbocsájtani nekünk, a mai napig belerondítanak az életünkbe. Két hete saírva szakítottunk, mert idegileg már nem bírtuk az állandó harcot, vitákat, most mind a négyen boldogtalanok vagyunk. A volt pároknak valyon mért jó igy? És ne mondjátok, hogy miért engedtük?,ahhoz sokmindent kéne leírnom,hogy érthető legyen. A lényeg hogy szeríntem senkit nem kell elítélni, amig nem hallgatatik meg mind a két fél.Mi mind a négyen hibáztunk, és most mind a négyen egyedül várjuk a karácsonyt.
2009. dec. 13. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!