Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha a férj félrelép, a feleség mért a másik nőt hibáztatja, mért nem a férjét, esetleg saját magát?
A feleség azért nem mer férjével pattogni, mert neki is
van vaj a fején /rosszabb esetben bőven/. Ha meg véletlenül
még nincs, akkor úgy kalkulál, hogy még lehet...
Vannak dolgok, amikért senki sem hibás. Vagy akár mindenki. Olyan nincs, hogy csak egyik.
A feleség lehet rossz, a férjnek nem kell megcsalnia, a másik nőnek elcsábítania. De ha már az rossz, a férjnek menekülni kell... A másik meg szereti, no akkor...?
A kérdésre válaszolva, a nő a férjét szereti, és lehet jónak tartja. És csak a többi nő nem tudja megfékezni magát.
Sajnos nincs időm elolvasni az összes hozzászólást,de nekem az a véleményem....
Szóval,én már minden szituációban éltem.
-voltam lány,és jártam sráccal-NORMÁLIS.
-voltam lány,és jártam nős férfival- NORMÁLIS?
-voltam férjnél- NORMÁLIS.
-voltam férjnél,volt szeretőm, NORMÁLIS?
-elvált vagyok,van élettársam. NORMÁLIS.-és végre boldog vagyok!!!!!!!!! Nem kívánok semmi mást,csak ezt a helyzetet.
Namármost,addig,míg lány voltam,és nős pasim volt,én voltam a világ k-ja a feleség szerint.(mert persze kiderült a dolog 3 év alatt) A három év pedig nem egy egyéjszakás kapcsolat!
Tehettem én róla,hogy ugyanazt a férfit szerettem meg,akinek már volt egy ?valamilyen? kapcsolata ???
Szerintem nem,főleg 20 évesen. Ma 41 vagyok,és ha a mostani páromnak,(akit imádok,és 20 évet kellett várnom az igazi boldogságra) hirtelen lenne valakije,először a tükörbe néznék(nemcsak a külsőm miatt),hogy ÉNVOLTAMALEGGJOBB 7,5 évig,akkor most miért kell neki más?
Tehát szerintem a feleség és a férj a legtöbb esetben a hibás. Na jó,most nem védem az "olyan lányokat",akik utaznak a barátnők férjeikre,és a pasi pont olyan tipus,hogy "az ész megáll,a feláll".Mert van ilyen harmadik fél is.
....csak ennyit akartam. Van valaki,aki nem ért velem egyett? Szívesen vitába szállok vele!!!!
Köszi..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!