Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha a férj félrelép, a feleség mért a másik nőt hibáztatja, mért nem a férjét, esetleg saját magát?
Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 15:33
2/37 anonim válasza:
azon kivül,h a férj a hibás nem tisztességes foglalt emberrel kezdeni..
3/37 anonim válasza:
Szerintem azért,mert a férfiak soha nem lesznek képesek a monogámiára, ám egy jó érzésű nő, eleve nem piszkít bele egy család életébe!!
4/37 anonim válasza:
nem feltételen az a legegyszerűbb. Ismerjük a mondást "könnyű Katát táncba vinni...". Mellesleg az esetek 90%ban nem pasi szokta csábítani a nőt, hanem pont fordítva. És nagyon nem csípem azokat, akik élő, gyerekes családoktól "vesznek" el apákat. Aztán meg 2-3 év múlva kidobják őket "menj vissza a feleségedhez" jelszóval.
5/37 anonim válasza:
de, ez a legegyszerűbb
mert a ffival együtt él, kerüli a konfliktust
a 3. meg nincs ott, őt a legkönnyebb szidni
ilyen egyszerű
6/37 A kérdező kommentje:
Szerintem, viszont épp a pasik a csábítják el a nőket, és ha a pasik lebuknak akkor mindent a a barátnőre fognak.
Ők az ártatlak áldozatok!
2009. nov. 5. 15:42
7/37 anonim válasza:
szerintem ez nem igaz, igenis a 3. barmol bele egy házasságba, főleg, ha neki nincs veszteni valója
8/37 anonim válasza:
Kedves kérdező!Szerintem Te pont az a bizonyos 3.vagy aki belepiszkít más életébe,és most szar a helyzet,mi?
9/37 anonim válasza:
Ha egy férj félrelép,a legtöbbször a feleség a hibás,mert csak önmagával törődik,nem a férjével.A másik nő csak azt tudja elcsábítani,akinek a házassága nem jó,vagy minden nőt megakar kapni.Az ilyen férfi már a kapcsolat elején sem hűséges,ehhez kár feleségül menni.Éppúgy nem szabadna olyan nőt feleségül venni,akinek sok a tapasztalata,az ilyen nőt csak az ágy érdekli,nimfomániás.
10/37 anonim válasza:
Mert valóban egyszerűbb egy esetlegesen ismeretlen nőt utálni meg hibáztatni,mint belátni,hogy valamit én magam szúrtam el...
És ha tőlem mindent megkapott volna a férjem,akkor nem keresné máshol a boldogságot...
De ugyebár általában a büszkeség,még annál is inkább a hülyeség meg a sértettség nem enged józanul szemlélni a dolgokat...
Szerintem ezért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!