Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek, ha a férj félrelé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ha a férj félrelép, a feleség mért a másik nőt hibáztatja, mért nem a férjét, esetleg saját magát?

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 15:33
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
44%
15:50-essel egyet értek annyiban,hogy a férj félrelépéséért talán mégiscsak a feleség a leginkább felelős személy,lévén hogy nem foglalkozott vele és a kettejük kapcsolatával megfelelőképpen.
2009. nov. 5. 15:56
 12/37 anonim ***** válasza:
85%
Ezzel azért nem értek egyet, mert Ádámék is egész jól elvoltak a Paradicsomban, félreléptek.
2009. nov. 5. 16:02
 13/37 anonim ***** válasza:
78%
belepiszkítani csak olyanba lehet, ami eleve is sz@r. ha egy kapcsolat harmonikus, kielégítő, boldog, akkor senki se megy másfelé. éppolyan tisztességtelen megcsalni a párod, mint foglalt emberrel kezdeni. a megcsaláshoz 2 ember kell, egyformán hibásak.az meg lényegtelen ki csábított kit, attól, hogy azt mondják ugorj a kútba még nem kötelező megtenni.
2009. nov. 5. 16:03
 14/37 anonim ***** válasza:
66%
Lepontozhattok, hanem tetszik, én a pasit és a szeretőjét is hibáztatnám, de a megcsalt feleséget nem, mert nem ő tehet róla, ha a férjében nincs annyi bátoság, hogy a felesége szemébe mondja, ha valami gondja van a kapcsolattal (pl. nem ad meg neki mindent, amit szeretne, vagy egyéb olyasmi, amit rá szoktak fogni a megcsalók a párjukra). Szerintem egy feleségnek nem az a dolga, hogy szünet nélkül a férj kívánságait lesse, nehogy annak oka legyen megcsalni.
2009. nov. 5. 16:03
 15/37 anonim ***** válasza:
61%

Hogy micsodáááák??? Ártatlan áldozatok?

Ha tudják, hogy felesége van a férfinek, akkor ők nem áldozatok, hanem egyszerűen gusztustalan, gerinctelen rib.ncok. Persze ez nem mentesíti a férjet sem. De azért általában a feleség a legkevésbé hibás. Elvégre nem ő löki egy másik nő karjaiba a férjét.

2009. nov. 5. 16:13
 16/37 anonim ***** válasza:
64%
Még valami: Ha egy férfinak nem felel meg a kapcsolat a feleségével, akkor váljon el, és utána azzal lehet, akivel akar... De ha nem válik, és félrelép, akkor miért lenne a feleség a hibás?
2009. nov. 5. 16:14
 17/37 anonim ***** válasza:
40%

16:13-nak:

Képzeld,igenis sok feleség üldözi,löki a férjét ilyen gusztustalan ri.bancok karjai közé,de általában ennél jobbat nem is tehetne a férjjel,mert talán a másik nővel lesz esélye BOLDOGnak lenni.

Én kicsit hálás vagyok ezért a volt feleségemnek... :) Mondom kicsit!

2009. nov. 5. 16:20
 18/37 anonim ***** válasza:
90%

Szia:)

Ezt a kérdést akár én is feltehetném:)))

Én is csodálkozom ezen.

Mivel mindig a férj a hibás.

Elmondom miért.

Mert a faszi a házas és neki eleve kerülnie kellene az ilyen helyzeteket.

Egy jóérzésű igazi férfi NEM-et mondd egy ilyen csábításra (nagy ritkán a nő a csábító).

A nem igazi férfi = azaz lúzer fas*zkalap, sajnos olyan gyenge jellem és gerinctelen, hogy egyszerre két nőt használ ki aljas módon.

Ebből van több, sajnos.

A pasinak kell NEMET mondani!

És nem kell hivatkozni a poligámiára, mert ilyet egy gyenge jellemű pasi állít a gyengeségére hivatkozva!

Szóval az ilyen pasi inkább maradjon egyedül!

Sok esetben az van, hogy a házas pasik szemetek és más nőkre is rámásznak ez megint csak gerinctelenség, és szemét férfiatlan viselkedés.

Teli van ilyen házas csaló, megcsaló hapsikkal az egész társkereső.

Én mindig a pasit hibáztatom, mert az övé a nagyobb felelőség, a döntés az ő kezében van, nem az idegen nőében.

A férjnek meg ha valami baja, van, beszélje meg a feleségével...egy jól működő kapcsolatban ez alap.

Ha a pasi jellemtelen, és inkább sunyi nyúl módjára becsapja a feleségét, azzal is a férj a hibás, mert gerinctelen módon sunyizott.

Tehát mindig a férj a hibás.

L/27

Attól még hogy a nő a másik nőt hibáztatja, semmit nem ér el, mert a pasi röhög a markában.

2009. nov. 5. 16:21
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos a férjemet tépném szét. Mi köze ehhez a másik nőnek? A férjem az, aki házas, akinek szem előtt kellene tartani engem ill. a házasságunkat. Első sorban ő a vétkes. Igazából, ha szemét dolog, ha nem, miért kéne, hogy pl. egy egyedül álló nőt zavarjon, hogy mit tesz tönkre. Ha a férfi belemegy, akkor miért pont ő foglalkozzon vele. Én a nővel semmit sem csinálnék. És az is nagyon igaz, amit valaki már írt, hogy csak abba lehet belekavarni, ami már egyébként is rossz. Egy jó, szerelmes kapcsolatba nem ugrik be harmadik. Azt meg, hogy ki a hibás a házasság kudarcáért nem lehet tudni. Lehet az asszony, de lehet az is, hogy hiába csinált mindent jól, szimplán ilyen a férfi.
2009. nov. 5. 16:26
 20/37 anonim ***** válasza:
86%
ha így nézzük, mind a 3 hibás. A férj azért, mert nem tud nemet mondani, a szerető azért mert illegeti magát, a feleség meg azért, mert egy házisárkány. De ne felejtsük el azt sem, hogy a férfiak alibinek is szokták mondani, hogy "aj, hát már rég megromlott az asszonnyal ez a dolog". Igen? És próbálta rendbehozni? Beszélgettek egymással erről?a feleség hárított vagy tényleg házisárkány? Ismerek olyan házasságot, ahol kedves, rendes asszonyka volt, csak épp gyereket szült, az energiája 99%a a gyereknevelés körül forgott, a férj bedurcizott, nem beszélt csak lépett.Pedig egyszerűbb lett volna ha az otthoni viszonyokat teszi tisztába.De ettől függetlenül a nők igen is ki tudják használni az ingatag pasikat, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal-és ez a legrosszabb.
2009. nov. 5. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!