Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha a férj félrelép, a feleség mért a másik nőt hibáztatja, mért nem a férjét, esetleg saját magát?
Hogy micsodáááák??? Ártatlan áldozatok?
Ha tudják, hogy felesége van a férfinek, akkor ők nem áldozatok, hanem egyszerűen gusztustalan, gerinctelen rib.ncok. Persze ez nem mentesíti a férjet sem. De azért általában a feleség a legkevésbé hibás. Elvégre nem ő löki egy másik nő karjaiba a férjét.
16:13-nak:
Képzeld,igenis sok feleség üldözi,löki a férjét ilyen gusztustalan ri.bancok karjai közé,de általában ennél jobbat nem is tehetne a férjjel,mert talán a másik nővel lesz esélye BOLDOGnak lenni.
Én kicsit hálás vagyok ezért a volt feleségemnek... :) Mondom kicsit!
Szia:)
Ezt a kérdést akár én is feltehetném:)))
Én is csodálkozom ezen.
Mivel mindig a férj a hibás.
Elmondom miért.
Mert a faszi a házas és neki eleve kerülnie kellene az ilyen helyzeteket.
Egy jóérzésű igazi férfi NEM-et mondd egy ilyen csábításra (nagy ritkán a nő a csábító).
A nem igazi férfi = azaz lúzer fas*zkalap, sajnos olyan gyenge jellem és gerinctelen, hogy egyszerre két nőt használ ki aljas módon.
Ebből van több, sajnos.
A pasinak kell NEMET mondani!
És nem kell hivatkozni a poligámiára, mert ilyet egy gyenge jellemű pasi állít a gyengeségére hivatkozva!
Szóval az ilyen pasi inkább maradjon egyedül!
Sok esetben az van, hogy a házas pasik szemetek és más nőkre is rámásznak ez megint csak gerinctelenség, és szemét férfiatlan viselkedés.
Teli van ilyen házas csaló, megcsaló hapsikkal az egész társkereső.
Én mindig a pasit hibáztatom, mert az övé a nagyobb felelőség, a döntés az ő kezében van, nem az idegen nőében.
A férjnek meg ha valami baja, van, beszélje meg a feleségével...egy jól működő kapcsolatban ez alap.
Ha a pasi jellemtelen, és inkább sunyi nyúl módjára becsapja a feleségét, azzal is a férj a hibás, mert gerinctelen módon sunyizott.
Tehát mindig a férj a hibás.
L/27
Attól még hogy a nő a másik nőt hibáztatja, semmit nem ér el, mert a pasi röhög a markában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!